ΠΑΟΚ

Αποστολίδης: "Ο Γούμενος έχει φύγει"

Αποστολίδης: "Ο Γούμενος έχει φύγει"
Αποστολίδης MOTIONTEAM

Μέλος της "ενδεκάδας" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Κούλης Αποστολίδης, και ο νομικός σύμβουλος αυτής, Ευθύμιος Γαβριηλίδης μίλησαν για τον ρόλο νέο του στον σύλλογο.

Ο Κούλης Αποστολίδης και γενικός αρχηγός πλέον της ομάδας τοποθετήθηκε στο Αθλητικό Metropolis σχετικά με το ρόλο του στην ομάδα και τι θα γίνει από δω και πέρα λέγοντας:

"Στην τελευταία συνάντηση συμφωνήσαμε να μπω και εγώ στο διοικητικό συμβούλιο. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα παραμένει γενικός αρχηγός ο Κώστας Ιωσηφίδης.

Εγώ θα έχω την ευθύνη από την πλευρά της διοίκησης, στο ίδιο κομμάτι σε συνεργασία με τον κ. Ιωσηφίδη. Ο ρόλος μου δεν θα είναι να βρω χρήματα.

Για αυτό είναι υπεύθυνοι άλλοι. Στους παίκτες και τον προπονητή είπα πως πλέον υπάρχει μία διοίκηση που προσπαθεί να βάλει σε ένα σωστό δρόμο τα πράγματα για να βρεθεί μία λύση για την ομάδα.

Ο κ. Γούμενος έχει φύγει πλέον από το παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση με τη διοίκηση. Με τη διαδικασία της μεταβίβασης μετοχών που έχει γίνει, στις 30/12 θα είναι και εκτός ιδιοκτησιακού καθεστώτος".








Γαβριηλίδης: "Καταλυτική ημερομηνία η 29/12"

Από την πλευρά του και ο νομικός σύμβουλος της νέα διοίκησης, Ευθύμιος Γαβριηλίδης, διαβεβαίωσε πως αργά ή γρήγορα ο Γιάννης Γούμενος θα αποτελέσει παρελθόν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Έχει δρομολογηθεί η εξέλιξη πλέον με το πρωτοδικείο απ΄ όπου θα προκύψει η νέα διοίκηση. Εγώ εκπροσωπώ νομικά αυτή τη διοίκηση και σας ενημερώνω πως έχει δρομολογηθεί και το θέμα των μετοχών. Δεν μπορεί όμως να γίνει αυτό από τη μία μέρα στην άλλη και να φύγει ο κ. Γούμενος.

Υπάρχει καταλυτική ημερομηνία (29/12) για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Κατατέθηκε μία αίτηση για ορισμό προσωρινής διοίκησης. Από τη στιγμή που θα νομιμοποιηθεί τη Δευτέρα, αυτή αποφασίζει και κανένας άλλος".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ