ΠΑΟΚ

"Υποχρεωμένος να κερδίσει"

"Υποχρεωμένος να κερδίσει"

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, τόνισε τη σημασία να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τα ματς με Εργοτέλη και Ολυμπιακό και υπογράμμισε πως θα είναι αποτυχία αν δεν μπει στην πεντάδα ο "Δικέφαλος"

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και για τον επαναληπτικό της Τούμπας με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" την Τρίτη (8/3) ο Κούλης Αποστολίδης.

" Η σεζόν ξεκίνησε με τον γνωστό επεισοδιακό τρόπο. Στη συνέχεια, όμως, όλα άλλαξαν, η ομάδα πήγε πολύ καλά και ήταν μέσα και στους τρεις στόχους της", δήλωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

"Στα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε όλοι ότι αποσυντονίστηκε και είναι κρίμα αυτή η χρονιά να χαρακτηριστεί αποτυχημένη", πρόσθεσε ο Κούλης Αποστολίδης, που επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τον καλό του εαυτό, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την ρεβάνς με την "Ένωση" και για τα παιχνίδια που προηγούνται αυτού του αγώνα.

Τόνισε: "Η ομάδα πρέπει να βρει ξανά τα πατήματά της, γιατί θα είναι απογοήτευση εάν δεν μπει στην πεντάδα. Μετά την εμφάνιση της περασμένης Κυριακής, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κερδίσει. Είμαι αισιόδοξος τόσο για το ματς Κυπέλλου, όσο και γι' αυτά με Εργοτέλη και Ολυμπιακό".

Για την βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τόνισε: "Θα πρέπει να ξεχαστεί άμεσα. Το θέμα δεν είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχασε, αλλά ότι έχασε με βαρύ σκορ, το οποίο συνδυάστηκε με αναξιοπρεπή εμφάνιση. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι απουσίες που υπάρχουν είναι σημαντικότατες, αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία. Αυτό που έγινε πρέπει να ξεχαστεί άμεσα και ο ΠΑΟΚ να γλιτώσει τη σεζόν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ