ATHENS KALLITHEA

Αποσύρθηκε ο Δαβράδος

Αποσύρθηκε ο Δαβράδος
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Δραβάδος ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Καλλιθέας Δημήτρη Βουδούρη πως δεν επιθυμεί στην παρούσα στιγμή να αναλάβει οποιαδήποτε διοικητική θέση στο σύλλογο, επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους

Πριν από λίγες ημέρες η ΠΑΕ Καλλιθέα είχε παρουσιάσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα τον Νίκομ Δαβράδο, ο οποίος θα αναλάμβανε την θέση του προέδρου. Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Την Πέμπτη ο Δαβράδος γνωστοποίησε στον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Βουδούρη πως δεν επιθυμεί στην παρούσα στιγμή να αναλάβει οποιαδήποτε διοικητική θέση στην ομάδα, επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

" Η Διοίκηση της ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Δαβράδος γνωστοποίησε στον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Βουδούρη πως δεν επιθυμεί στην παρούσα στιγμή να αναλάβει οποιαδήποτε διοικητική θέση, επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Σχετικά άρθρα που δημοσιεύτηκαν στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο και φέρουν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Ν. Σαλευρή να χαρακτηρίζει τον κ. Δαβράδο ως "φωτοβολίδα" είναι ψευδέστατα, ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο και είναι εκ του πονηρού.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ διαβεβαιώνει τον φίλαθλο κόσμο της Καλλιθέας ότι παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, η ομάδα μας σύντομα θα ανακάμψει βαθμολογικά και θα διαψεύσει πανηγυρικά όλους εκείνους που απεργάζονται τον υποβιβασμό της.

Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ούτε οι σφαγιαστικές διαιτησίες ούτε οι -τουλάχιστον- επιπόλαιες ενέργειες θα ανακόψουν την ιστορική πορεία μιας ομάδας που είναι γνωστή στο πανελλήνιο για τις αρχές και τη συνέπειά της".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης, αλλά λόγω της βροχής η ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στις Τζιτζιφιές.

Τέλος, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, με την έναρξη του β' γύρου του πρωταθλήματος, θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 αξίας 100 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία. Επίσης στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Δόξα Δράμας, θα μπορούν να τα προμηθευτούν από την μπουτίκ της ομάδας.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ