ΑΡΗΣ

Αποσύρθηκε ο Μπουγκερά

Αποσύρθηκε ο Μπουγκερά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην αμυντικός του Άρη, Ματζίντ Μπουγκερά παραχώρησε συνέντευξη στη "Le Buteur" κι ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ' την ενεργό δράση σε ηλικία 34 ετών.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Άρης έκανε το "μπαμ" και ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Αλγερινού αμυντικού, Ματζίντ Μπουγκερά. Παρ' όλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τους "κιτρίνους", αφού ο 34χρονος άσος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

Έτσι, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Μάλιστα, την Πέμπτη (22/12) ο Μπουγκερά παραχώρησε συνέντευξη στη "Le Buteur" κι ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ' την ενεργό δράση.

"Θα ήθελα να μοιραστώ την απόφασή μου να αποχωρίσω απ' την ενεργό δράση. Αυτή απόφαση, η οποία πάρθηκε προσεκτικά, είναι αποτέλεσμα της ανθρώπινης εξέλιξης. Διατηρώ το πάθος μου, αλλά ο χρόνος είναι... αμείλικτος. Δεν μετανιώνω για κάτι. Πραγματοποίησα μία υπέροχη καριέρα", ήταν το σχόλιό του.

Ο Αλγερινός στόπερ διέγραψε μία αξιοσημείωτη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αγωνιζόμενος, μεταξύ άλλων, στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, την Τσάρλτον και τους Ρέιντζερς, προτού έρθει στα μέρη μας για λογαριασμό του Άρη. Παράλληλα, φόρεσε 70 φορές τη φανέλα της εθνικής Αλγερίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ