ΑΡΗΣ

Αποθέωση Αντού στο αεροδρόμιο

Benfica's Adu celebrates his goal against Maritimo during their Portuguese Premier League match at Luz satdium in Lisbon October 28, 2007. REUTERS/Jose Manuel Ribeiro (PORTUGAL)
Φρέντι Αντού-Μπενφίκα REUTERS

Αποθέωση από 100 φιλάθλους του Άρη γνώρισε ο Φρέντι Αντού με την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" (video)

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και όλο αυτό τον κόσμο που βρέθηκε εδώ για να με υποδεχτεί. Είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει», τόνισε ο Αντού στις πρώτες του εν Θεσσαλονίκη δηλώσεις.

Σχετικά με το φλερτ της ΠΑΕ Άρης στο πρόσωπό του για την απόκτησή του ο διεθνής με τις ΗΠΑ αριστερός χαφ σχολίασε: «Μου αρέσει πάρα πολύ που ο Άρης επέμενε τόσο για την απόκτηση μου. Θέλω να αγωνιστώ και να προσφέρω πολλά. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος πως θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα και αυτό τον υπέροχο κόσμο».

Κι όσο για την ενημέρωση που έχει για την νέα του ομάδα υπογράμμισε: «Έχω μάθει πολλά για την ομάδα. Έχω μιλήσει και με τον Έντι Τζόνσον ο οποίος φρόντισε να με κατατοπίσει για το τι με περιμένει στη Θεσσαλονίκη. Μου αρέσει που ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας είναι αυτός που προτιμώ και εγώ ο ίδιος να χρησιμοποιώ».

Η υποδοχή του Φρέντι Αντού









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ