ΑΡΗΣ

Αποθέωση από 10.000

Αποθέωση από 10.000
Αρης, πρώτη προπόνηση

Vamos Campeones... φώναζαν 10.000 οπαδοί του Αρη, στους παίκτες στην πρώτη της ομάδας

Συγκεκριμένα στις 20:00 ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Άρη για τη νέα χρονιά αλλά και του νέου Ισπανού τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Χουάν Κάρλος Ολίβα, με την πρώτη να είναι να αρχίσει στις 21:00.
Από τα νέα πρόσωπα του Άρη για τη νέα χρονιά απόντες ήταν οι Ρονάλντο Γκιάρο, που αναμένεται αύριο, και ο διεθνής Ισπανός Τόνι Κάλβο που βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 20.

Νέτο: "Δεν έχω ξαναζήσει μία τέτοια υποδοχή"

Όσο από τους παλιούς μοναδικός απών ήταν ο διεθνής Βολιβιανός Νάτσο Γκαρσία που ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα λόγω του τραυματισμού στον δεύτερο αγώνα με αντίπαλο την Ουρουγουάη.

Πρώτος λοιπόν από τα νέα αποκτήματα του Άρη βγήκε ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο που γνώρισε την αποθέωση και δήλωσε: « Ευχαριστώ τον Θεό που ήρθα σε μία τέτοια ομάδα και δεν κρύβω ότι δεν έχω ξαναζήσει μία τέτοια υποδοχή», για να πάρει σκυτάλη ο Μάρκο Αουρέλιο που είπε: « Αυτό που ζω είναι πρωτόγνωρο».

Σανσόν: "Είμαι συγκινημένος"

Αμέσως μετά ο Φελίπε Σανσόν χαζεύοντας το πλήθος δήλωσε: « Είμαι συγκινημένος για αυτό που ζω», ενώ ο Σάκης Πρίττας που υπό την ιαχή του ονόματός του που ακουγόταν ρυθμικά από τους φιλάθλους του Άρη επισήμανε πως: « Θέλω να δικαιώσω όλους αυτούς που με επέλεξαν».

Από την πλευρά του ο Άντερσον Κόστα τόνισε: « Θα δώσω τα πάντα», ενώ τελευταίος ο Ντιόγο Ροντρίγες Σιστόν υπογράμμισε: « Θέλω να βοηθήσω να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των οπαδών του Άρη».
Μετά το πέρας των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων ακολούθησαν οι παλιοί και με πρώτο τον Ισπανό επιθετικό Σέρχιο Κόκε που γνώρισε και με το παραπάνω την αποθέωση όπως βέβαια και όλοι οι υπόλοιποι.

Ολίβα: "Σας ευχαριστώ"

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα που με τη σειρά του ο Ισπανός τεχνικός του Άρη δεν πίστευε στα μάτια του δήλωσε: « Σας ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας», ενώ τέλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, είπε: « Έγινε ότι το δυνατό καλύτερο για να ενισχυθεί η ομάδα και ελπίζω η δουλειά που θα ξεκινήσει απόψε θα ανταμειφθεί με τα καλύτερα αποτελέσματα».

Στις 20:35 η ομάδα του Άρη αποσύρθηκε στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου αφού ο Χουάν Κάρλος Ολίβα έδωσε τις τελευταίες από τις πρώτες του οδηγίες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο στις 21:00 όταν και ξεκίνησε η πρώτη για την νέα αγωνιστική περίοδο αφού προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.



















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ