ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωση από τον γαλλικό Τύπο σε Σισέ

Αποθέωση από τον γαλλικό Τύπο σε Σισέ
Σισέ

Αποθέωση από τα ΜΜΕ της Γαλλίας σε Σισέ. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Ζιλμπέρτο

Μπορεί ο Τζιμπρίλ Σισέ να έχει παράπονα από τον τεχνικό της Εθνικής Γαλλίας για το γεγονός πως δεν τον προσέχει, όμως δεν μπορεί να κρατάει... μούτρα στα ΜΜΕ της πατρίδας του, που κάθε τρεις και λίγο τον αποθεώνουν.
Μια ημέρα μετά την καταπληκτική εμφάνιση επί της ΑΕΛ, και τα δυο πανέμορφα γκολ, ο Τύπος στην Γαλλία είχε εκτενή σχόλια για τον 29χρονο φορ, με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια.

Dingue2foot.com: Ποιος θα τον σταματήσει;

" Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Σισέ; Πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκός πέτυχε ακόμα δύο γκολ κόντρα στην Λάρισα. Μήπως αυτό δίνει ιδέες στο Ρεϊμόν Ντομενέκ για το φιλικό με την Ισπανία στις 3 Μαρτίου".

Maxifoot.fr: "Ακόμα δύο...μπαλάκια για τον Σισέ"

" Ο Τζιμπρίλ Σισέ ή δε θα σκοράρει καθόλου ή θα βάζει τα γκολ δύο δύο. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε πετύχει τέσσερις φορές από δύο γκολ γύρω στις γιορτές των Χριστουγέννων".

Rmc.fr: "Η λάμψη του Σισέ"

" Ο Γάλλος πέτυχε δύο γκολ σε λιγότερο από δύο λεπτά στο γήπεδο της Λάρισας (0-3). Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρα πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 17 γκολ"

Topmercato.com: "O Σισέ δεν σταματά να σκοράρει"

" Εξορισμένος στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, ο Τζιμπρίλ Σισέ, η πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού για το ελληνικό πρωτάθλημα, έλαμψε και πάλι. Μέσα σε δύο λεπτά κόντρα στην Λάρισα, ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ "χτύπησε" δύο φορές "κλειδώνοντας" τη νίκη για τον Παναθηναϊκό (3-0) και φθάνοντας τα 17 γκολ. Άραγε ο Ρεϊμόν Ντομενέκ ενδιαφέρεται για το ελληνικό πρωτάθλημα;"

Θεραπεία ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Με μια προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του "τριφυλλιού", μια ημέρα μετά την σπουδαία νίκη με 0-3 επί της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσαν την προπόνηση με οικογενειακό δίτερμα.

Όσο αφορά το μέτωπο των τραυματιών, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα με θεραπεία, ενώ οι Νίνης και Μαχλελής δεν έδωσαν το παρόν, καθώς είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των Ελπίδων και Νέων αντίστοιχα.

Αντωνίου:" Είμαστε μια γροθιά"

Στην ΕΡΑ Σπορ μίλησε ο Τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Κώστας Αντωνίου, όπου έκανε λόγω για ενότητα στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού".

Για τον ΠΑΟ δήλωσε: " Είμαστε ταγμένοι όλοι σε μια προσπάθεια. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να βλέπει το αμέσως επόμενο παιχνίδι δεν ενθουσιαζόμαστε εύκολα με την διαφορά τον 6 βαθμών αλλά ούτε απογοητευόμαστε με ατυχή αποτελέσματα όπως οι δυο συνεχόμενες ισοπαλίες. Νομίζω πως η ομάδα παίζει αυτή τη στιγμή την καλύτερη μπάλα και εμφανίζει πολύ καλό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό μας κάνει αισιόδοξους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πραγματικά στο παιχνίδι με την Λάρισα δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ποιος ήταν ο καλύτερος, όλοι οι παίχτες ήταν παρά πολύ καλοί."

Για τον Νιόπλια και το τεχνικό τιμ δήλωσε: " Αξίζουν συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ που κάνει εξαιρετική δουλειά σε κάθε ματς, πράγμα που αντανακλάται μέσα στο γήπεδο καθώς φαίνεται η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα. Με ικανοποιεί που βλέπω τον Νιόπλια να ασχολείται με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δείχνει μεγάλη όρεξη για δουλειά."

Για τον Σισέ δήλωσε: " Έχει, μέχρι στιγμής, πολύ σημαντική συνεισφορά στη ποριά της ομάδας για την κατακτήσει του πρωταθλήματος. Είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής που ξέρει πώς να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα. Δεν μου αρέσει όμως να εστιάζω σε ένα μόνο παίκτη, εξίσου μεγάλη συνεισφορά έχουν ο καραγκούνης, ο Κατσουράνης ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και άλλοι παίκτες. Μπορεί ο Σισέ να κάνει τη διαφορά με τα γκολ αλλά τροφοδοτείται και πολύ καλά από παίκτες όπως ο Σπυρόπουλος και ο Βύντρα όπως στο χθεσινό παιχνίδι."

Για το Ουέφα είπε: " Δεν μπορούμε να παραμερίζουμε κανένα στόχο. Πιστεύω πως έχουμε την δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε σε όλους μας τους στόχους."

Για τις μεταγραφές και την μη απόκτηση στόπερ δήλωσε: " Θέλαμε ένα παίκτη που δεν θα δημιουργούσε αναταραχές στην ισορροπία της ομάδας. Ένα τέτοιο παίκτη, κακά τα ψέματα, δεν τον βρήκαμε. Είναι δύσκολο μεσούσης της σεζόν να κάνεις προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν ανισορροπίες και να χαλάσεις το κλίμα της ομάδας."







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ