ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αποθέωση για Ελευθερόπουλο

Αποθέωση για Ελευθερόπουλο
Ελευθερόπουλος

Aποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε ο Ελευθερόπουλος στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων

Η χθεσινή μέρα (Δευτέρα 1/6) ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΣ, με τον κόσμο να σπεύδει στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθεί.
Τα όσα επακολούθησαν εκεί είναι απερίγραπτα. Πάνω από 500 φίλοι του ΠΑΣ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και υποδέχθηκαν το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα, με τον "Ελε" συγκινημένο να υπογράφει αυτόγραφα και να πνίγεται στις αγκαλιές του κόσμου.

Συνάντηση με Πατέρα

Ραντεβού με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού έχει κανονίσει για αυτές τις μέρες ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, στην οποία έχει σκοπό να ζητήσει παίκτες από το "τριφύλλι" με την μορφή δανεισμού.

Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Πετρόπουλο, Μελίσση, Λεοντίου, αλλά και του Φίλιππου Δάρλα που δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Χαλάει του Μαϊστόροβιτς

Μπορεί να υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Χριστοβασίλη με τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, ωστόσο συμφωνία δεν επετεύχθη. Ο πρώην αμυντικός του Πανιωνίου ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε, καθώς έχει προσφορά και από ομάδα της Γερμανίας.













TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ