ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αποθέωση για Μπλένχιο (pics)!

Αποθέωση για Μπλένχιο (pics)!
Μπλένχιο

Ο Χουάν Κάρλος Μπλένχιο έφτασε χθες (22/07) βράδυ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έμεινε έκπληκτος από την υποδοχή των φιλάθλων του Ατρομήτου και δείχνει έτοιμος όπως δήλωσε να βοηθήσει την ομάδα.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το 2008 βρέθηκε ένα βήμα πριν τον Παναθηναϊκό, ενώ δείχνει ότι γνωρίζει πολλά πράγματα για την Ελλάδα και τη Σούπερ Λίγκα.

" Δεν έχω καθόλου άγχος, ίσα - ίσα είναι πολύ ωραίο αυτό που συμβαίνει. Ο κόσμος μου δίνει δύναμη. Οι οπαδοί του Ατρομήτου μου θύμισαν εκείνους της Τίγκρε", ήταν τα πρώτα λόγια του Μπλέχνιο, κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Σχετικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού την περασμένη χρονιά, ο 29χρονος αμυντικός δήλωσε:

" Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν με άφησε ο προπονητής μου τότε. Είναι όνειρο ότι τελικά θα παίξω στην Ευρώπη".

Στο τέλος, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τίγκρε είπε για τη Σούπερ Λίγκα:

" Είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με φανατικούς οπαδούς. Είχα ρωτήσει και είχα πάρει τις πληροφορίες μου, αλλά είναι καλύτερο να το ζήσω από κοντά. Έδωσα μεγάλη μάχη με την Τίγκρε για να έρθω εδώ. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα και ελπίζω να τη βοηθήσω".

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πρόκειται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Ατρομήτου.

Ο ύψους 1.85 αμυντικός έκανε το ντεμπούτο του με την Τίγκρε σε ηλικία 20 ετών και στη συνέχεια αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας με την οποία είχε 219 συμμετοχές και 8 τέρματα.














TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ