ΠΑΟΚ

Αποθέωση για τον σεντονάτο ΠΑΟΚ

Αποθέωση για τον σεντονάτο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-κόσμος INTIME SPORTS

O ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το "Καραϊσκάκης" και μετά το "X" στο Βικελίδης, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ. Στους δρόμους οι οπαδοί. Χαλκιάς υπέρ Σάντος

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να στήσουν ένα πάρτι άνευ προηγουμένου στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", με την ιστοσελίδα "OlaPaok.gr" να αναφέρει πως η αποστολή του "Δικεφάλου" αναμένεται στη συμπρωτεύουσα στις 22.35 (θα αναχωρήσει στις 22:00 από το "Ελ Βενιζέλος", για να γνωρίσει την αναμενόμενη αποθέωση από τον κόσμο της.

Αυτό φυσικά θα είναι επακόλουθο των όσων συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα, με την κατάσταση να μην έχει προηγούμενο όπως αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα . "Ζούμε στιγμές EURO 2004" έλεγαν οι περαστικοί από τους δρόμους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω τα ακούγονταν συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ.

Όλοι συζητάνε για τον τρόπο που θα μεταβούν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τους παίκτες της ομάδας που για ακόμη μία φορά τους έκαναν περήφανο. "Θα "κάψουμε" το αεροδρόμιο" έλεγαν χαριτολογώντας και τα πρώτα οινοπνευματώδη άρχισαν να ρέουν.

Xαλκιάς: "Να μείνει ο Σάντος"

Ο Κώστας Χαλκιάς μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για τον Φερνάντο Σάντος και την άποψη του για το αν πρέπει ο Πορτογάλος να μείνει στον Δικεφάλο.

Ο αρχηγός των ασπρόμαυρων τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει κρατήσει τρία χρόνια τον προπονητή της. Έχουμε καταφέρει πάρα πολλά με αυτόν προπονητή. Είναι θέμα της διοίκησης και του ίδιου του Σάντος αλλά εγώ προσωπικά θέλω να μείνει".


Βιτόλο: "Γράψαμε ιστορία"

Ο Βίκτο Βιτόλο μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του βρίσκονται πολύ κοντά στο να… γράψουν ιστορία.

"Κάναμε σημαντικό βήμα. Το αξίζαμε βάσει της εικόνας που δείξαμε σε όλη την σεζόν αλλά και σε αυτούς τους αγώνες των πλέι οφ", δήλωσε ο Ισπανός μέσος και συνέχισε: "Σίγουρα καθ΄ όλη την διάρκεια δουλέψαμε πολύ σκληρά.

Αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις αλλά αποδείξαμε ότι είμαστε μία οικογένεια και αν έρθει αυτή η πρώτη θέση θα είναι μία επιβράβευση για τον μόχθο μας και για όλους μέσα στην ομάδα και τον κόσμο για την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλη την χρονιά.

Σίγουρα εγώ από την δική μου πλευρά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση μου. Από το πώς εξελίχθηκε αυτή η σεζόν και ότι δικαιώθηκα για την επιλογή μου αυτήν.

Πάνω από την δική μου ικανοποίηση όμως, είναι η επιτυχία της ομάδας που βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει κάτι ιστορικό".









Βιεϊρίνια: "Πιο καλοί από τον Ολυμπιακό"

Από την άλλη ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δήλωσε: "Είναι δίκαιο να βγούμε εμείς πρώτοι και να πετύχουμε τον στόχο μας. Θεωρώ ότι είμαστε πιο καλοί από τον Ολυμπιακό και πιο ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Το δείξαμε σε όλη την σεζόν αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι και ξεχωριστό . Ωστόσο δείξαμε σήμερα μία πολύ καλή αγωνιστική νοοτροπία. Καταφέραμε να μπλοκάρουμε τον Ολυμπιακό να πετύχομε ένα γκολ νωρίς και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα σχετικά εύκολα.





Ίβιτς: "Περήφανοι αν βγούμε δεύτεροι"

Ο σκόρερ του Δικεφάλου Βλάνταν Ίβιτς είπε: "Έχουμε καταφέρει να πετύχουμε σπουδαία πράγματα φέτος. Πιστεύω ότι θα αισθανθούμε περήφανοι τόσο εμείς όσο και ο κόσμος του ΠΑΟΚ αν τελικά βγούμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Φέτος έτυχε να είμαι εγώ πρώτος σκόρερ όμως όλη η ομάδα κάνει πολύ δουλειά.

Θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται και στα επόμενα ματς. Είχα πρόβλημα από την αρχή του παιχνιδιού λόγω και της ίωσης που με ταλαιπώρησε όμως στην συνέχεια κατάφερα και ανέβηκα και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά και πήραμε την νίκη.

Αυτό το γκολ σίγουρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά και θα του θυμάμαι σίγουρα για πολλά χρόνια. Μου έριξαν στην φυσούνα ένα μπουκάλι και εγώ απάντησα ρίχνοντας επίσης ένα μπουκάλι που είχα στο χέρι μου. Ήταν λάθος από μένα, ζητώ συγνώμη δεν έπρεπε να γίνει αλλά εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να κρατηθώ".






















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ