ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωση και απαντήσεις

Αποθέωση και απαντήσεις
Τεν Κατε, Πατερας

Αποθέωση Πατέρα και Τεν Κάτε, με απαντήσεις για γήπεδο και παραμονή. Το SPORT 24 ήταν εκεί...

Στο Αττικό Ζωολογικό Κήπο στα Σπάτα... εκτός από τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας και τα μέλη του Πανάθα Power Club, το παρών έδωσαν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και αρκετά από τα μέλη της ομάδας.
Πρώτος από όλους έφτασε ο Νίκος Πατέρας (γύρω στις 12:40) και αποθεώθηκε από την στιγμή που ήρθε μέχρι να φτάσει στο κιόσκι όπου γίνονταν τα περισσότερα event. " Προεδρά, να πάρουμε το πρωτάθλημα", " Προεδρε, φτιάξε ομάδα να τους τσακίσουμε όλους" και άλλες ατάκες από μεγάλους και μικρούς που ήθελαν μια φωτογραφία μαζί με τον νέο πρόεδρο που είχε χωθεί μέσα στο πλήθος και δεν αρνήθηκε την παραμικρή επιθυμία για φωτογραφία.

Σε ερώτηση ενός οπαδου να βγάλει φωτογραφία ο κ. Πατέρα, έλαβε την παρακάτω απάντηση: " Ναι, βεβαίως, εγώ μόνο με τον Γκαγκάτση δε βγάζω..." προκαλώντας το χειροκρότημα.

Σε δηλώσεις του για το πρόβλημα που προέκυψε για το νέο γήπεδο ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ είπε στις κάμερες: " Εύχομαι πρώτα απ' όλα καλή πορεία στην ομάδα μας, αλλά και ηρεμία στην πατρίδα μας.

Πιστεύω στο θέμα του Βοτανικού ότι θα επικρατήσει η λογική γιατί είναι φανερό πως το έργο της διπλής ανάπλασης θα βοηθήσει την Αθήνα. Αν βάλουν φρένο στον Βοτανικό θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει από τη δική μου πλευρά ανησυχία. Νομίζω ότι το ΣτΕ θα πράξει αυτό που θέλει η πλειοψηφία του κόσμου.

Τι παιχνίδια παίζονται δεν ξέρω. Είμαστε δυσαρεστημένοι όμως. Θα περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα να δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο. Αν βάλουν φρένο πάντως, στο γήπεδο θα υπάρχει πρόβλημα



".

Ο Ολλανδός επιβεβαίωσε το αντίο...

Στις 13:25 έφτασε το πούλμαν του Παναθηναϊκού με όλους τους παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο. Ο Ολλανδός τεχνικός, Χενκ Τεν Κάτε αποθεώθηκε όπως και όλοι οι παίκτες του "τριφυλλιού" που μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της ομάδας ενώ δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται.

Ό 55χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού σε ερώτηση από τους δημοσιογράφους για όσα είπε στους συμπατριώτες του, επιβεβαίωσε την είδηση δίνοντας και πάλι την είδηση του αντίου το 2010. " Ο Παναθηναϊκός είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα μου. Αν θα συνεχίσω και μετά το 2010, θα είναι μόνο για τον Παναθηναϊκό και αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας που του έλεγαν... " Για πάντα στην Παναθά... Τεν Κάτε"

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Τώρα ο Πανσερραϊκός..."

Ο Βραζιλιάνος άσος, Ζιλμπέρτο Σίλβα συγκέντρωσε τα περισσότερ φλας και μοίρασε πολλά αυτόγραφα και μιλώντας για την γιορτή αναφέρθηκε και στην συνέχεια των υποχρεώσεων του "τριφυλλιού" λέγοντας: " Ήταν μια πολύ ωραία γιορτή. Μία ευκαιρία για τα παιδιά να δουν τα ινδάλματά τους. Τώρα υπάρχει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό όπου πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Με πολλές απουσίες αλλά στόχο να μειώσει την διαφορά

Μετά την απώλεια του πρωτοπόρου στο ματς του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανσερραϊκού την Κυριακή, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση από την πρόκριση επί της Ανόρθωσης στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και πολλά αγωνιστικές ελλείψεις.

Ο προπονητής Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκάμπριελ, Μουν, Νίλσον, Βύντρα, Σαριέγκι, Μάντζιος, Λεοντίου, Χριστοδουλόπουλος, Σόουζα ενώ στην τελευταία προπόνηση μίλησε για την ευκαιρία που έχουν οι παίκτες του να νικήσουν και να καλύψουν την διαφορά από την πρώτη θέση.




















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ