ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωση... και "σιγή" για Ρόμα

Αποθέωση... και "σιγή" για Ρόμα
Ρόμα

Χωρίς τους Τότι και Τόνι αλλά και διάθεση για λόγια έφτασε η αποστολή της Ρόμα στην Αθήνα και αποθεώθηκε από Ελληνες "τζιαλορόσι". Βύντρα: "Για το καλύτερο με Ρόμα" (videos)

Αποθεώθηκαν αλλά δεν μίλησαν οι Ρωμαίοι

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή της Ρόμα για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Πέμπτη (22:05). Οι Ρωμαίοι που ήρθαν χωρίς τους δύο μεγάλους στας Φραντσέσκο Τότι και Λούκα Τόνι, αποθεώθηκαν από περίπου 10-15 οπαδούς των "τζιαλορόσι" του συνδέσμου στην χώρα μας.

Βέβαια η ομάδα του Ρανιέρι ήρθε με στόχο το θετικό αποτέλεσμα κάτι που ζητούσαν και οι οπαδοί της ομάδας στην αποχώρησή της από την Ιταλία, όπου και εκεί αποθεώθηκαν από φίλους της ομάδας που ήταν έτοιμοι να ταξιδεύσουν για την Ελλάδα προκειμένου να δουν από κοντά το ματς στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή των "τζιαλορόσι" που έφτασε στην Αθήνα, αποτελείται από τους: Αντρεόλι, Μπαπτίστα, Μπερτανιόλι, Μπρίγκι, Μπουρντίσο, Κασέτι, Σέρσι, Ντε Ρόσι, Φατί, Ζουάν, Λόμποντ, Μαρανγκόν, Μενέζ, Μεξές, Περότα, Πιζάρο, Ρίισε, Ταντέι, Τονέτο και Βούτσινιτς.

Βύντρα: "Το πράσινο μ' αρέσει"

Ο διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού, Λουκάς Βύντρα ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση του νέου παπουτσιού της αθλητικής εταιρείας NIKE, "Total 90 Laser". Ο αμυντικός του "τριφυλλιού" ήταν στην παρουσίαση του παπουτσιού που φοράγε και ο MVP και σκόρερ (2) του αγώνα στο Μιλάνο, Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος μαζί με τον Φερνάντο Τόρες είναι τα κεντρικά πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο αμυντικός των "πράσινων μίλησε για την ευρωπαϊκή "μάχη" της Πέμπτης με την Ρόμα και υποστήριξε: " Τους στόχους τους έχουμε καθορίσει με το σύλλογο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και βλέπουμε τις δυσκολίες που έχει κάθε αγώνας. Ερχεται το επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Ρόμα, που είναι ένας πάρα πολύ καλός αντίπαλος. Ωστόσο και εμείς έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο" και συμπλήρωσε για το παππούτσι που παρουσίασε:

" Το σημαντικότερο πράγμα για μένα σε ένα παπούτσι είναι να μου παρέχει ασφάλεια, ώστε να νιώθω καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Να μπορώ να κινούμαι, να έχω καλά πατήματα και γυρίσματα, νιώθοντας ασφαλής. Είναι σημαντικό ότι σου δίνει καλό feeling με τη μπάλα και μεγαλύτερη ακρίβεια στην πάσα".

Ο Λουκάς Βύντρα τόνισε ακόμα πως το "πράσινο" του αρέσει σχολιάζοντας την παρατήρηση του Sports Marketing Manager της Nike, Μάνθου Δουζίνα, για την τακτική της εταιρίας να αλλάζει κάθε χρόνο τα χρώματα στα παπούτσια της. " Είναι στο γούστο του κάθε ποδοσφαιριστή αν θέλει χρωματιστό παπούτσι. Εγώ ψάχνω το διαφορετικό και, φυσικά, το πράσινο μ' αρέσει" είπε ο Ελληνας αμυντικός

Τέλος σε ερώτηση προς τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, αν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον κωδικό για να μάθει κι εκείνος τα κόλπα των Ρούνεϊ και Τόρες απάντησε χαμογελώντας: "Θα προτιμούσα τα μυστικά κάποιων αμυντικών".

Διάψευση για Σαλπιγγίδη

Τις φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να ανακοινώνει σύντομα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του διέψευσε ο μάνατζερ του διεθνούς επιθετικού, Βαγγέλης Αγγελής, με δηλώσεις του στο "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

" Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και έχουμε πει αρκετές φορές ότι ο ποδοσφαιριστής θα ανακοινώσει στο τέλος της σεζόν την απόφασή του", τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του 29χρονου ποδοσφαιριστή.































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ