ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωση στα Μ&S για τους "πράσινους"

Αποθέωση στα Μ&S για τους "πράσινους"

Δεκάδες φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στα Marks&Spencer του Mall, όπου αποθέωσαν τους Ζέκα, Καρέλη, Λαγό και Νάνο, ενώ είχαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα (VIDEOS).

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός συνεργάζεται με τα Marks & Spencer και οι παίκτες της ομάδας βρέθηκαν στο ανδρικό κατάστημα της εταιρείας στο Mall για να παρουσιάσουν την καινούργια, φθινοπωρινή επίσημη εμφάνιση εκτός γηπέδων, με τους Ζέκα, Καρέλη, Λαγό και Νάνο να έχουν τον ρόλο των μοντέλων.

Στο Mall βρέθηκαν δεκάδες φίλοι της ομάδας με τα παιδιά τους, ώστε να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Την παράσταση έκλεψε ένας μικρός φίλος της ομάδας που φόραγε την φετινή φανέλα του Μάρκους Μπεργκ αλλά είχε κάνει μοϊκάνα στο στυλ του Νίκου Καρέλη και όπως ήταν λογικό τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα.

Ζέκα: "Μπορούμε νίκη στο Εστορίλ"

Ο Ζέκα για δεύτερη σερί σεζόν άφησε για λίγο τους αγωνιστικούς χώρους και έκανε το... μοντέλο στα Marks & Spencer. Ο Πορτογάλος μέσος μαζί με τους Καρέλη, Νάνο και Λαγό βρέθηκε στο Mall και υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια ο αρχηγός του "τριφυλλιού" αναφέρθηκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν για την ομάδα και αρχικά αναφέρθηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου. ''Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όλα είναι δύσκολα αυτό τον καιρό γιατί έχουμε πολλές υποχρεώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο στόχος φυσικά είναι η νίκη'' τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τον αγώνα με την Εστοριλ: ''Πρώτα θέλω να σκέφτομαι την Νίκη γιατί πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μετά θα σκεφτούμε την Εστορίλ. Ξέρουμε ότι έχουν καλή ομάδα, καλούς παίκτες, οπότε μετά θα έχουμε χρόνο να δούμε πως παίζουν και να σκεφτούμε αυτό το ματς''.

Αν έχει μιλήσει στον Αναστασίου για την πορτογαλική ομάδα: ''Όχι ακόμη. Προέχει η Νίκη Βόλου. Μετά το παιχνίδι της Κυριακής θα τα πούμε. Ξέρω την ομάδα της Εστορίλ, ξέρω κάποιους παίκτες επειδή παρακολουθώ πολύ το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι μπορώ να τον βοηθήσω και θα προσπαθήσω να το κάνω''.

Αν μπορεί να γίνει το διπλό στην Πορτογαλία: ''Φυσικά και μπορούμε. Μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Όταν περιμένεις να νικήσεις μπορεί να χάσεις και το αντίθετο. Στο μυαλό θεωρούμε ότι μπορούμε ένα καλό αποτέλεσμα και για αυτό θα προσπαθήσουμε''.

Για τον κόσμο που ήρθε στην εκδήλωση: ''Είναι δεύτερη χρόνια που ερχόμαστε εδώ, ο κόσμος έρχεται και μας υποστηρίζει. Είναι πολύ καλό και γενικά είναι πάντα δίπλα μας''.

Καρέλης: ''Μακάρι να σκοράρω''

Ο Νίκος Καρέλης είχε την ευκαιρία να υπογράψει αρκετά αυτόγραφα στους φίλους του Παναθηναϊκού στην εκδήλωση που έγινε στα M&S στο Mall, ενώ σχετικά με την αναμέτρηση που ακολουθεί ο επιθετικός του Τριφυλλιού δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει να σκοράρει.

''Δουλεύουμε σκληρά για αυτό το παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας και κοιτάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μακάρι να σκοράρω πάλι'' είπε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός.

Στη συνέχεια ο Καρέλης αναφέρθηκε και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα M&S: ' 'Είναι ωραίο που έχει έρθει τόσος κόσμος, μας ευχαριστεί αυτό. Το M&S είναι για ακόμη μια χρόνια μαζί μας και αυτό μας βοηθάει και είναι σημαντικό".

Σωπήλης: ''Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα''

Εκτός από τους παίκτες, στην εκδήλωση ήταν και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης, που αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου.

''Είναι σημαντικό για την ομάδα ότι υπάρχει μια τέτοια συνεργασία, όπως είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και βρέθηκε κοντά στους παίκτες της ομάδας για να τους στηρίξει για την συνέχεια της σεζόν'', τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ