EUROPA LEAGUE

Αποθεώθηκε ο Γκασκόιν

Αποθεώθηκε ο Γκασκόιν
PHOTOGRAPH: ALESSANDRO BIANCHI/R

Θερμή υποδοχή στον Πολ Γκασκόιν επιφύλαξαν στον αγώνα με την Τότεναμ οι οπαδοί της Λάτσιο, οι οποίοι είχαν σημαίες και πανό αφιερωμένα σε αυτόν (pics και vds).

Μπορεί να έμεινε μόνο τρια χρόνια στη Λάτσιο αλλά αγαπήθηκε πάρα πολύ.

Ο λόγος για τον Πολ Γκασκόιν, ο οποίος με αφορμή τον αγώνα των "λατσιάλι" με την Τότεναμ, μία ακόμη πρώην ομάδα του, επέστρεψε στη Ρώμη και γνώρισε την αποθέωση.

Ο Άγγλος είχε κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως θα πήγαινε στην ιταλική πρωτεύουσα για το παιχνίδι και έτσι οι "μπιανκοσελέστι" είχαν την ευκαιρία να προετοιμάσουν την υποδοχή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως και έκαναν.

Μεταξύ άλλων το βράδυ της Πέμπτης στο "Ολίμπικο" υπήρχαν πανό τα οποία καλωσόριζαν τον "Γκάζα" και τον χαρακτήριζαν ήρωα. Εκείνος από την πλευρά του φωτογραφήθηκε με το κασκόλ της ομάδας χαιρέτησε τον κόσμο και πήρε το ζεστό χειροκρότημά του.

Αποθεώθηκε ο Γκασκόιν
© GETTY IMAGES
Αποθεώθηκε ο Γκασκόιν
© GETTY IMAGES

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, δήλωσε για τον Γκασκόιν: "Ο Πολ αντιπροσωπεύει ένα μέρος της ιστορίας του συλλόγου μας και ήταν υποχρέωσή μας να τον καλέσουμε στο γήπεδο. Η σχέση του με τον κόσμο ήταν πάντα καλή. Είναι ένας από τους αγαπημενους τους και εξακολουθεί να βρίσκεται στην καρδιά τους, λόγω της αποφασιστηκότητάς του, του χαρακτήρα του και των εξαιρετικών παιχνιδιών που είχε κάνει".

Αποθεώθηκε ο Γκασκόιν
© ACTION IMAGES
Αποθεώθηκε ο Γκασκόιν
© AP

Από την άλλη, ο γενικός διευθυντής, Μαουρίτσιο Μαντζίνι, σχολίασε: "Ο Πολ Γκασκόιν είναι μία μυθική φιγούρα για τους οπαδούς της Λάτσιο και είναι γενικά πολύ δημοφιλής στην Ιταλία. Θυμάμαι τους ultras της Αταλάντα, οι οποίοι έχουν τη φήμη των πολύ σκληρών. Είχαν ένα τεράστιο πανό με μία φωτογραφία με ένα μπουκάλι μπύρας και έλεγαν "Αυτό είναι για σένα Γκάζα"".

Αποθεώθηκε ο Γκασκόιν
© ACTION IMAGES
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ