ΑΓΓΛΙΑ

Αποθεώθηκε στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" ο Μουαμπά

Αποθεώθηκε στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" ο Μουαμπά
© AFP/GETTY IMAGES

Στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", όπου πριν λίγους μήνες πήγε να χάσει τη ζωή του, επέστρεψε για πρώτη φορά ο Φαμπρίς Μουαμπά, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Τότεναμ (vid).

Στον τόπο που πριν λίγους μήνες πήγε να χάσει τη ζωή του επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης ο Φαμπρίς Μουαμπά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έκανε την εμφάνισή του στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" στο ημίχρονο του αγώνα της Τότεναμ με τη Μάριμπορ και γνώρισε την αποθέωση.

Σε αυτό το γήπεδο στις 17 Μαρτίου είχε καταρρεύσει έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Για αρκετές μέρες στη συνέχεια βρισκόταν σε Νοσοκομείο, από το οποίο βγήκε τελικά γερός. Ωστόσο, η συγκεκριμένη περιπέτειά του τον ανάγκασε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Μουαμπά έκτοτε διενεργεί μαζί με την Μπόλτον, την πρώην ομάδα του, και την Arrythmia Alliance εράνους για ανθρώπους με προβλήματα καρδιάς, ενώ με αφορμή τα όσα πέρασε εξέδωσε τη Δευτέρα και την αυτοβιογραφία του, η οποία έχει τίτλο "I'm Still Standing".

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν πάει στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" ο Μουαμπά είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter πως ήταν νευρικός που θα επέστρεφε για πρώτη φορά στον τόπο που συνέβη το ατύχημα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε τους οπαδούς των "σπιρουνιών".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ