ΑΡΗΣ

Απόβαση στην Λιβαδειά – Προτάθηκε ο Λίμα

Απόβαση στην Λιβαδειά – Προτάθηκε ο Λίμα
Κάλβο

Με τον Κίκε Ερνάντεθ να έχει στην διάθεση του τους Κάλβο και Βιτόλο συνεχίστηκε η προετοιμασία

Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη καταστρώνει πλέον τα πλάνα του και όπως όλα δείχνουν στην αυριανή προπόνηση είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στην μάχη της Λιβαδειάς.
Σε ένα παιχνίδι όπου στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκονται 1.500 φίλαθλοι της ομάδας όσα και τα εισιτήρια που πήρε στην κατοχή της η ΠΑΕ Άρης από την ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Την ίδια ώρα η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου μόνο αδιάφορο δεν αφήνει κανέναν στον Άρη όπου ήδη οι κινήσεις έχουν γίνει αλλά μέσα σε απόλυτη μυστικότητα.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο ένας από αυτούς που προτάθηκαν είναι ο 27χρονος Πάμπλο Μαρτίν Λίμα. Πρόκειται για Ουρουγουανό αριστεροπόδαρο πλάγιο μπακ με ισπανικό διαβατήριο, που σημαίνει ότι αγωνίζεται ως κοινοτικός, και ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Βέλεζ της Αργεντινής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο Λίμα είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ουρουγουάης με την φανέλα της Ντανούμπιο έχοντας για συμπαίκτη του μεταξύ άλλων τον νυν παίκτη του Άρη και συμπατριώτη του Αλεχάντρο Λέμπο.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ