ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απουσία και παρουσία

Απουσία και παρουσία
Νίνης- Μπουτζίκος

Προπονητολογία stop ενόψει ΑΕΛ. Χωρίς Νίνης στη Λάρισα. Ηρθε ο Παστορέλο. Τα εισιτήρια για τον τελικό

Ο ταλαντούχος παίκτης έχει ένα μεγάλο αιμάτωμα στην γάμπα και εκτός από το αυριανό φιλικό της Εθνικής μας στο Βελιγράδι με την Σερβία, θα χάσει και το ματς με τους "βυσσινί" την Κυριακή. Ο 17χρονος παίκτης όμως δεν υπάρχει φόβος πως θα απουσιάσει από το έτερο ματς με την ΑΕΛ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.
Χαλάρωμα ο Μόρις

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, οι "πράσινοι" επέστρεψαν στις προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές του κ. Μουνιόθ μετά από το ζέσταμα να δουλεύουν στις πάσες, στο κράτημα της μπάλας, στην ταχυδύναμη και τέλος στις ταχύτητες.

Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, όπου τα δύο έπαιξαν δίτερμα κατά πλάτος του γηπέδου και το τρίτο δούλεψε στους κοιλιακούς.

Ο Νασίφ Μόρις έκανε χαλάρωμα, ο Ρικάρντο Μπόβιο έκανε τρέξιμο ενώ τα ατομικά τους προγράμματα ακολούθησαν οι Βίκτορ Σάντσεθ και Θανάσης Τσίγκας.

Στην Αθήνα ο Παστορέλο

Στην Αθήνα βρίσκεται ο εκπρόσωπος του Αντονι Σέριτς (και Τσιρίλο) Φρεντερίκο Παστορέλο. Ο Ιταλός μάνατζερ εκτός από τις συζητήσεις για τον Ιταλό αμυντικό της ΑΕΚ με τους ανθρώπους της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, θα έχει και συνάντηση με τους ομολόγους τους στο "τριφύλλι" για τον Κροάτη μεσοαμυντικό.

Αν και όλα παραμένουν ρευστά (όπως το θέμα του προπονητή) η πλευρά του παίκτη που έχει συμβόλαιο μέχρι το άλλο καλοκαίρι θα δεχθεί πιθανώς πρόταση για μείωση των αποδοχών του την νέα χρονιά.

Συλληπητήρια για Κάρμη

Η "πράσινη" ΠΑΕ εκφράζει μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ηλία Κάρμη. Ο εκλιπών υπήρξε διακεκριμένος νομικός, πληρεξούσιος του συλλόγου επί σειρά ετών καθώς και μέλος διοικητικού συμβουλίου και εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ. "Αιώνια του η μνήμη" καταλήγει το μήνυμα της ΠΑΕ.

Τα εισιτήρια με ΑΕΛ

Με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος HOL με τη Λάρισα. Η "πράσινη" ΠΑΕ δίνει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας πλην των συνδεσμιακών, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι την Τρίτη (1/5).

Η ανακοίνωση:

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Λάρισα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διαθέσει τα εισιτήρια που της αναλογούν ως εξής:

Προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας (πλην των συνδεσμιακών). Όσοι από τους κατόχους καρτών διαρκείας επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον τελικό, θα πρέπει να το δηλώσουν στα τηλέφωνα 801 111 1908 (από σταθερό) και 210 8094111 (από κινητό), ΕΩΣ το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Απριλίου και ώρα 12:00.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν δικαίωμα αγοράς μέχρι 2 εισιτηρίων ανά κάρτα. Τα στοιχεία του αγοραστή του 2ου εισιτηρίου θα πρέπει να δηλωθούν στο τηλεφωνικό κέντρο από τον κάτοχο κάρτας διαρκείας. Στην ικανοποίηση των αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μόνο βάσει της ημερομηνίας υποβολής του αιτήματος.

Φίλαθλοι από την Αθήνα και την επαρχία που δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα ίδια τηλέφωνα, ΕΩΣ την Τρίτη 1η Μαΐου και ώρα 18:30. Η ικανοποίηση του αιτήματός τους θα εξαρτηθεί από την διαθεσιμότητα των εισιτηρίων μετά την κάλυψη των αναγκών των κατόχων καρτών διαρκείας. Και στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες, το Σαββατοκύριακο καθώς και την 1η Μαΐου, ώρες 09:30 έως 18:30.

Η διάθεση των εισιτηρίων, που τιμώνται: 30, 50 και 80 ευρώ, θα ξεκινήσει αμέσως μετά την παραλαβή τους από την ΕΠΟ, με τρόπο που θα γνωστοποιηθεί με νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ".



































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ