ΙΩΝΙΚΟΣ

Aπουσίες με Καλλιθέα

Β ΕΘΝΙΚΗ / ΧΑΙΔΑΡΙ-ΙΩΝΙΚΟΣ
μακορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για τον αυριανό (15.30) αγώνα πρωταθλήματος με την Καλλιθέα

Πρόκειται για τον έβδομο αγώνα, μέσα σε 25 ημέρες, που δίνει ο Ιωνικός, πράγμα που σημαίνει ότι από τις 24 Φεβρουαρίου οι παίκτες της ομάδας της Νίκαιας αγωνίζονται κάθε 3,5 ημέρες. Παρόλα αυτά όμως από πλευράς φυσικής κατάστασης η εικόνα που εμφανίζουν οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού είναι πάρα πολύ καλή και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η ομάδα τρέχει μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Για το ματς με την Καλλιθέα, ο Γιώργος Βαζάκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βουρεξάκη, τους τραυματίες Λαζανά, Ξενίδη και Πούτα και τους "εξαφανισμένους" Κοτίτσα και Κιμπικούλα. Αντίθετα, επανέρχεται ο Ισπανός Γκρανέρο που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Αυτή είναι και η μόνη αλλαγή στην αποστολή, αφού ο Γκρανέρο πήρε τη θέση του Νάκα. Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο κ. Βαζάκας είναι οι Μπαρτζώκας, Τσουκαλάς (τερματοφύλακες), Οικονόμου, Πουλόπουλος, Φαμπίνιο, Γκόγκας, Μακόρ, Προχορένκοφς, Λοϊζίδης, Γκούτμαν, Φοντάτο, Ουκάρ, Τόσκας, Γκρανέρο, Νατσούρας, Μανουσάκης, Σαπάνης και Ονουάτσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ιωνικού θα αντιμετωπίσουν την Καλλιθέα, με "γεμάτες τσέπες", αφού χθές ήταν ημέρα πληρωμών και οι παίκτες εισέπραξαν τους μισθούς τους και τα ενοίκια των σπιτιών τους.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ