ΙΩΝΙΚΟΣ

Απουσίες με Ολυμπιακό

Απουσίες με Ολυμπιακό
Ιωνικός πρώτη

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Ιωνικός στο φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει αύριο το βράδυ (20.30) στο γήπεδο της Νεάπολης

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ιωνικού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες, Γκονζάλες, Κιμπικούλα, Βουρεξάκη και Τσουκαλά, αλλά και τον Οικονόμου που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα των Ελπίδων και τον Μακόρ που έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Λιβερίας.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά και βρίσκονται σε καλή κατάσταση, εκτός από τον Ούγγρο, Ερος Γκαμπόρ, που λόγω ασθένειας έχασε όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τώρα προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επανέλθει στην επιθυμητή κατάσταση.

Στο ματς με τον Ολυμπιακό, θα κάνουν και την πρώτη τους εμφάνιση τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ιωνικού, ο Ιάπωνας, Κέντζι Φουκούντα και ο Βραζιλιάνος Κρις, οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν αποτελεσματικά την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνεται ότι για το αυριανό φιλικό δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας, οι οποίες έχουν ισχύ μόνο για το πρωτάθλημα, ενώ το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ με γενική είσοδο.







TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ