ΠΑΟΚ

Αραμπατζής: "Πάντα θέλουμε τη νίκη"

Αραμπατζής: "Πάντα θέλουμε τη νίκη"
αραμπατζης

Ο Νίκος Αραμπατζής μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του στον "Arrena 89.2", τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ επεσήμανε πως πιστεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα με τους "ερυθρόλευκους".
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας: " Καλώς ή κακώς κληρωθήκαμε με τα Γιάννινα. Είναι μια δύσκολη κλήρωση, με μια ομάδα που έχει πολύ δυνατή έδρα. Πάντα αυτά τα παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και όταν έρθει η ώρα θα σκεφτούμε το Κύπελλο".

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: " Μας ενδιαφέρει ο θεσμός, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι εάν δεν καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο θα είναι αποτυχία. Είναι δύσκολο, αλλά σίγουρα εάν πάρουμε το Κύπελλο θα ανέβουμε ψυχολογικά".

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Δεν παίξαμε καλά, αλλά ήταν μια αναμέτρηση που έκρυβε παγίδες. Ήμασταν σοβαροί και καταφέραμε δίκαια να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: " Δεν είναι τελικός. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό μέσα στο «Καραϊσκάκη», αλλά εμείς δείχνουμε σταθερότητα στα τελευταία παιχνίδια και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Στόχος για το κυριακάτικο παιχνίδι: " Ποτέ δεν μπαίνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να χάσουμε. Πάντα θέλουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και η αλλαγή προπονητή μπορεί να επηρεάσει θετικά του ποδοσφαιριστές της ομάδας".

Για τη φετινή αγωνιστική του βελτίωση: " Είχα μείνει για 1 χρόνο εκτός λόγω του τραυματισμού μου. Δούλεψα αρκετά στην προπόνηση και ο Σάντος με βοήθησε πολύ, καθώς έπαιξα σε συνεχόμενα παιχνίδια και κατάφερα να αποκτήσω ρυθμό. Έχω βρει τα πατήματά μου και σκοπός μου είναι να δώσω ακόμα περισσότερα. Πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση".

Το τρέιλερ του Sport24.gr για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ