ΑΕΚ

Αραμπατζής: "Το θέλαμε πολύ"

Αραμπατζής: "Το θέλαμε πολύ"
Αραμπατζης γκολ

O Νίκος Αραμπατζής, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού αναφέρθηκε στην σημασία της νίκης για τον Δικέφαλο του βορρά

" Εμείς το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι για την συνέχεια. Η ομάδα δεν ήταν καλά ψυχολογικά και θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ", για να παραδεχτεί:

"Μετά το πρώτο κακό αποτέλεσμα στην Τούμπα ήταν θέμα ψυχολογικό για μας. Σταθήκαμε δυνατοί και δείξαμε να το ξεπερνάμε", ενώ για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας είπε: " Ο κόσμος ήταν όπως πάντα φανταστικός και μας βοήθησε πάρα πολύ".

Τέλος για την προσπάθεια γίνεται από τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα ο Αραμπατζής τόνισε: " Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι προσπαθούν να αλλάξουν πολλά πράματα και θα πρέπει να συμβάλλουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές προς αυτή την κατεύθυνση".

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κυριακίδης της ΑΕΚ δήλωσε: " Στο πρώτο ημίχρονο ακολουθήσαμε τον ρυθμό του ΠΑΟΚ. Δεν δείξαμε τα δυνατά μας σημεία και πέρασε το πρώτο 45λεπτο όπου κυριάρχησαν οι παίκτες που αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα γκολ του ΠΑΟΚ, εμείς δεν σκοράραμε, δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν συνηθίζεται για μας και χάσαμε. Εμείς είχαμε σκοράρει 31 φορές και δεχτήκαμε 8 γκολ. Είναι λοιπόν μαθηματικά αδύνατο αν δεν σκοράρεις όχι απλώς να μην κερδίσεις αλλά και να μην πάρεις ισοπαλία

".

Όσο για την συνέχεια της χρονιάς και το πόσο πίσω αφήνει την ΑΕΚ η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στο κυνήγι της κορυφής και του Ολυμπιακού ο Κυριακίδης υπογράμμισε: " Προσωπικά έχω απόλυτη πίστη στην ομάδα και οι βαθμοί αυτοί που χάσαμε δεν είναι δυνατό να χάσουμε την ψυχολογία μας".







TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ