CONFERENCE LEAGUE

Αραράτ Αρμένια - Εγκνάτια 1-1: Οι Αλβανοί ισοφάρισαν στο 90+7' με τον Άρη να περιμένει

Αραράτ Αρμένια - Εγκνάτια 1-1: Οι Αλβανοί ισοφάρισαν στο 90+7' με τον Άρη να περιμένει
TWITTER

Η Εγκνατία σημείωσε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της ιστορίας της στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων του εκτός έδρας αγώνα με την Αραράτ Αρμένια και απέσπασε ισοπαλία 1-1 στον 1ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού.

Η Εγκνάτια έγραψε ιστορία με το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της, το οποίο μάλιστα επετεύχθη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων του εκτός έδρας αγώνα με την Αραράτ Αρμένια, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με κεφαλιά του Αλεμάο έπειτα από κόρνερ στο 1ο μέρος, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στο τέλος. Σε εκτέλεση κόρνερ η αναμπουμπούλα έδωσε την ευκαιρία στον Ραφαέλ Ντουαμενά να ισοφαρίσει και να στείλει το ζευγάρι στην Αλβανία για την πρόκριση.

Η ομάδα που θα προχωρήσει στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Άρη στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη.

  • ΑΡΑΡΑΤ ΑΡΜΕΝΙΑ: Ερμάκοβ, Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Χακομπιάν (85' Γκριγκοριάν), Καστανιέιρα, Μουραντιάν, Αμπαρτσουμιάν (64' Ομπιέρο), Σερομπιάν (85' Πέρες), Έζα (85' Τέρα), Γένε (73' Αβανεσιάν)
  • ΕΓΚΝΑΤΙΑ: Σέρι, Φανγκάι (59' Λίλα), Μαλότα, Μεμόλα, Μούστα, Ζεϊνουλάι (59' Μελούγκια), Αλέκσι, Μεδέιρος, Κάσα, Παουλάουσκας (59' Ισγκανταρλί), Ντουαμενά
TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ