ASTERAS AKTOR

Αράς: "Ο Αστέρας έχει προοπτική"

Αράς: "Ο Αστέρας έχει προοπτική"
Αράς

Ο Σαλίμ Αράς είναι ένα από τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του Αστέρα Τρίπολης

"Όλα του γάμου δύσκολα" αλλά ο Αλγερινός αριστερός μέσος βρήκε λίγο χρόνο, μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του από την ομάδα της Αρκαδίας, και μίλησε στο arcadia-sports.gr, για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ποιό ήταν το κίνητρο σου για να υπογράψεις στον Αστέρα;

" Ήξερα ότι ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα, και κυρίως οργανωμένη. Οι συζητήσεις με τον πρόεδρο και τον προπονητή με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο. Ο Αστέρας έχει καλούς παίκτες και έτσι επέλεξα την Τρίπολη για να συνεχίσω την καριέρα μου. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει προοπτική".

Τι ξέρεις για την ομάδα της Τρίπολης;

" Είδα τον Αστέρα στους δύο αγώνες πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ομάδα και έχει φιλοδοξίες. Υπάρχει πλάνο από τη διοίκηση, την οποία διακρίνει μια σταθερότητα και μπορεί κάθε χρόνο να διεκδικεί κάτι περισσότερο".

Τι βλέψεις έχεις για την καριέρα σου στη νέα σου ομάδα;

" Θέλω να κάνω μια καλή σεζόν. Έχω φιλοδοξίες τόσο με τον σύλλογο όσο και προσωπικές. Φέτος μπορεί να μην έπαιξα πολλά ματς με τον ΠΑΣ αλλά αυτό ήταν κάτι εντελώς συγκυριακό που δεν έχει να κάνει με την αξία μου ως ποδοσφαιριστής. Θέλω να βοηθήσω να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους του".

Από τα Γιάννενα έφυγες με καλές αναμνήσεις;

" Τα πάντα ήταν υπέροχα στα Γιάννενα. Υπήρχε οικογενειακό κλίμα. Ήταν όμορφη πόλη και ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα με ένθερμους οπαδούς. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα".

Τι απαντάς σε όσους λένε ότι στα Γιάννενα είχες δημιουργήσει προβλήματα. Είχες τιμωρηθεί και για πειθαρχικά παραπτώματα.

" Δεν υπήρξαν τέτοιου είδους προβλήματα. Τα προβλήματα ήταν εσωτερικά με την ομάδα και θέλω να πω περισσότερα. Είχα καλή σχέση με όλους ήταν καλά".

Για την συμμετοχή της Εθνικής Αλγερίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο τι έχεις να πεις; Είναι στον όμιλο μαζί με Αγγλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Σλοβενία.

" Είναι πολύ δύσκολος όμιλος. Η Αγγλία έχει σαφώς το πλεονέκτημα. Η Σλοβενία και οι Η.Π.Α. είναι δυνατοί αντίπαλοι αλλά μπορούμε να το παλέψουμε".

Τα στατιστικά του Σαλίμ Αράς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1
Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (Σκόραρε στο 48')
Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1



































TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ