ΑΡΗΣ

Αραβίδης: "Στοίχημα για μένα ο Άρης"

Αραβίδης: "Στοίχημα για μένα ο Άρης"

Στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του βρίσκεται ο Χρήστος Αραβίδης που εύχεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και τη νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στον "ΑΡΗΣ FΜ 92,8" στάθηκε στην απόδοση που είχε στο χθεσινό φιλικό αλλά και την θέση που προτιμάει να αγωνίζεται.


Ακόμη ο Αραβίδης αναφέρθηκε στον Σάκη Τσιώλη αλλά στο πως βλέπει το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: " Σίγουρα, τα φιλικά αυτά παιχνίδια είναι πολύ καλά για τους ποδοσφαιριστές που δεν καταφέραμε να πάρουμε πολλά αγωνιστικά λεπτά στη διάρκεια της χρονιάς και δεν μπορέσαμε να δείξουμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας".

Σχετικά με την πολύ καλή απόδοση που είχε στο φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια, ανέφερε: " Νομίζω ότι ο μόνος αρμόδιος για να κρίνει αν κάποιος έπαιξε καλά σε έναν αγώνα είναι ο ίδιος ο προπονητής. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Κανείς μας δεν θέλει να μην παίζει καλά και κανένας δεν θέλει να χάνει η ομάδα".

Για την θέση στην οποία προτιμά να αγωνίζεται δήλωσε: " Η φυσική μου θέση είναι πλάγια δεξιά και αριστερά. Μ΄ αυτή την προοπτική ήρθα πριν δύο χρόνια από τον Πανιώνιο. Από κει και πέρα μπορώ να βοηθήσω και μπροστά. Απλά προτιμώ να παίζω στη θέση από την οποία προσφέρω περισσότερα. Το έχουμε συζητήσει με τον προπονητή και του έχω πει ότι είμαι στη διάθεση του, να με χρησιμοποιήσει όπου θέλει".

Για το γεγονός ότι προπονητής της ομάδας είναι ένας έμπειρος Έλληνας τεχνικός, όπως ο Σάκης Τσιώλης, σημείωσε: " Σίγουρα αυτό αποτελεί προνόμιο. Ένας έλληνας προπονητής έχει καλύτερη γνώση του Ελληνικού ποδοσφαίρου και μας γνωρίζει σαν ποδοσφαιριστές. Ξέρει την πορεία μας στις ομάδες που έχουμε αγωνιστεί και σε ποια θέση αποδίδουμε καλύτερα», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ο Σάκης Τσιώλης νομίζω πως κέρδισε το στοίχημα καθότι από την μέρα που ήρθε η ομάδα έχει μόνο νίκες. Και νομίζω πως αν ερχόταν από την αρχή της χρονιάς, θα είχαμε ίσως τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα".

Ερωτηθείς για το αν τα φιλικά παιχνίδια που έχει προγραμματίσει ο Άρης, αποτελούν ευκαιρία για τον ίδιο, απάντησε: " Φυσικά και ναι, αλλά ευκαιρία ήταν για μένα και κάθε προπόνηση που έχουμε κάνει με τον κ. Τσιώλη, μέχρι σήμερα.Αυτός είναι βέβαια ο λόγος που γίνονται τα φιλικά, για να πάρουν ευκαιρίες, οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο στην διάρκεια της χρονιάς και για να αποδείξουν την αξία τους. Στη συνέχεια η επιλογή είναι καθαρά του προπονητή. Φυσικά είναι πολύ θετικό το ότι γίνονται στην έδρα μας και έχουμε τους φιλάθλους του ΑΡΗ κοντά μας. Αυτό αποτελεί σίγουρα μια πρόκληση για τον καθένα μας".

Τέλος μιλώντας για την καριέρα του και την επιθυμία του να συνεχίζει να αγωνίζεται στον Άρη, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: " Βρίσκομαι στο ποιο κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας μου. Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη και ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα. Είναι κάτι που το θέλω πολύ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, ήταν για μένα ένα προσωπικό στοίχημα. Μέχρι τώρα δεν είχα τις κατάλληλες ευκαιρίες και αυτές που μου αξίζουν από τους προηγούμενους προπονητές, αλλά ξέρω πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Αυτό που συνεχίζω να κάνω, είναι να δουλεύω σκληρά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ