ΑΡΗΣ

Αραβίδης: "Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΑΒΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ
Αραβίδης MOTIONTEAM

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης

" Στην Ιταλία ξεκινήσαμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου θα δώσουμε και φιλικούς αγώνες. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως και στο Καρπενήσι και έχουμε δρόμο μπροστά μας", ήταν το πρώτο σχόλιο του Αραβίδη και όσο για το ότι ο Ιομάρ Μαζίνιο τον χρησιμοποιεί στα αριστερά της μεσαίας γραμμής και προς την επίθεση τόνισε: " Νομίζω ότι ο προπονητής μου ξέρει που μπορώ να αποδώσω καλύτερα και όταν ήρθε ήξερε που μπορώ να παίξω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και είναι επιλογή για το που και αν θα με χρησιμοποιεί".

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στην ενδεκάδα ο Αραβίδης επισήμανε πως: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Με τιμά ότι υπάρχει τόσος πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Δεν με φοβίζει αφού μου δίνει χαρά να αποδώσω τα αναμενόμενα για τον εαυτό μου και για αυτούς που με έφεραν στην ομάδα".

Για την πρώτες του εντυπώσεις τόνισε: " Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές για μια ομάδα που ξέρω το μέγεθός της και ήδη είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο από τον κόσμο όσο και από την ομάδα και το κλίμα που επικρατεί".

Σε ερώτησή του για την εμφάνισή του στο προπέρσινο 3-3 για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League είπε πως: " Δεν ξέρω αν μου το φύλαγε η τύχη αφού έχω κάνει πολύ καλά παιχνίδια με τον Άρη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στην Νέα Σμύρνη με την προηγούμενή μου ομάδα με τον Πανιώνιο. Μου αρέσει να δίνω την μπάλα και να σκοράρω. Χάρηκα για το παρελθόν όπως και ότι όλοι έχουν μια καλή γνώμη για μένα. Κοιτάω όμως πλέον το παρών και το μέλλον για το καλύτερο".

Για την απουσία του από την «πρώτη» στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου ήταν απών τόνισε: " Ήμουν στον πάγκο και ελπίζω να μην επαναληφθεί. Όπως είχα πει και στην παρουσίασή μου είχα ζηλέψει που δεν ήμουν μέλος τη γιορτής και ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας που το γήπεδο θα είναι και πάλι γεμάτο".

Για το αν βλέπει μέσα από την παρουσία του στον Άρη την κλήση του στην Εθνική ομάδα έχοντας περάσει από τις "μικρές" είπε: " Με δεδομένο ότι έχω περάσει από όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες και ως αρχηγός από την στιγμή που καθιερωθώ στον Άρη γιατί όχι να μην διεκδικήσω μια θέση και στην Εθνική μέσα από μία κλήση".

Τέλος για το πώς αισθάνθηκε όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Άρη δεν έκρυψε ότι: " Παρακάλεσα από μέσα μου να γίνει κάτι καλό αφού ξέφευγα στην καριέρα μου ένα σκαλοπάτι κάτι που ήθελα. Ποιος δεν το ήθελε. Το πέτυχα και ελπίζω να πάω ακόμα ψηλότερα με την ομάδα".











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ