ΕΥΡΩΠΗ

Αρχηγοί Τζιλαρντίνο & Μπάρι

FLORENCE, ITALY - MARCH 27:  Alberto Gilardino of Italy during a training session at Coverciano on March 27, 2011 in Florence, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
FLORENCE, ITALY - MARCH 27: Alberto Gilardino of Italy during a training session at Coverciano on March 27, 2011 in Florence, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Γκάρεθ Μπάρι θα είναι αρχηγός για την Αγγλία στο φιλικό με την Γκάνα και ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο για την Ιταλία σε αυτό με την Ουκρανία

Ο Τζον Τέρι θα ξεκουραστεί μετά το ματς με την Ουαλία για τα προκριματικά του EURO 2012 και έτσι στο φιλικό της Τρίτης θα φορέσει το περιβραχιόνιο για πρώτη φορά ο 30άχρονος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Λάμπαρντ, Άσλεϊ Κόουλ, Ρούνεϊ, Ντόσον και Γουόκερ επέστρεψαν επίσης στους συλλόγους τους, ενώ ο Φάμπιο Καπέλο επιβεβαίωσε πως ο Άντι Κάρολ θα ξεκινήσει στην 11άδα.

Ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο θα είναι για πρώτη φορά αρχηγός της Ιταλίας και κόντρα στην Ουκρανία την Τρίτη θα ξεκινήσει στην επίθεση με παρτενέρ τον Τζουζέπε Ρόσι.

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα, όταν το περιβραχιόνιο έχουν φορέσει τόσοι σπουδαίοι παίκτες, με τελευταίους τους Φάμπιο Καναβάρο και Τζανλούιτζι Μπουφόν", τόνισε ο "Τζίλα".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ