ΑΕΚ

Αρχηγός ο Καφές, τον πήρε ο ύπνος τον Παυλή

Αρχηγός ο Καφές, τον πήρε ο ύπνος τον Παυλή
Παντελής Καφές

Ο Καφές είναι ο νέος αρχηγός της Ένωσης. Δεν πήγε στην προπόνηση ο Μιχάλης Παυλής λόγω... ύπνου (pics)

Το θέμα του νεαρού επιθετικού δεν πρόκειται να περάσει στα ψιλά και θα εξεταστεί από την τεχνική ηγεσία με την επιστροφή της ομάδας μετά το τέλος της προετοιμασίας.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε για μια ακόμη μέρα βάρος στη φυσική κατάσταση. με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετό τρέξιμο αλλά και ασκήσεις ταχύτητας και ενδυνάμωσης. Για μία ακόμα φορά λοιπόν οι παίκτες της Ένωσης δεν ακούμπησαν μπάλα.

Όσον αφορά την απογευματινή προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, με όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά. Οι Μαντούκα και Λαγός δεν συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα, για προληπτικούς λόγους.

*Δείτε ΕΔΩ εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ

Αρχηγός ο Καφές

Ο Παντελής Καφές είναι ο νέος αρχηγός της ΑΕΚ συγκεντρώνοντας 27 ψήφους κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας που έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Ο Νίκος Γεωργέας ακολούθησε με 19 ψήφους και τρίτος αναδείχθηκε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με 14 ψήφους.

Τέλος τέταρτος στη σειρά βγήκε ο Ταμαντί Ενσαλίβα με 9 ψήφους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο περσινός αρχηγός της Ένωσης, Σωτήρης Κυργιάκος δεν έβαλε υποψηφιότητα.

Μανωλάς: "Στόχος μου η καθιέρωση"

Την πρώτη του συνέντευξη με την φανέλα της ΑΕΚ παραχώρησε σήμερα ο Κώστας Μανωλάς. Ο νεαρός άσος της Ένωσης μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στο Ζέεφελντ τόνισε:

Πως νοιώθεις που είσαι στην ομάδα που έγραψε ιστορία ο θείος σου;

" Θέλω να δουλέψω σκληρά και να προσπαθήσω για να μπορέσω να έχω μια ανάλογη πορεία. Υπάρχουν τόσο έμπειροι αμυντικοί δίπλα σου, τόσα μεγάλα ονόματα... Σίγουρα καθημερινά τους παρακολουθώ, ώστε να μπορέσω να πάρω όλα τα θετικά τους στοιχεία και για να μπορέσω να διαμορφώσω τη δική μου προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε να μπορέσω να παίξω καλύτερα".

Τι στοιχεία πιστεύεις ότι θα ήθελες να πάρεις από αυτούς;

" Θα ήθελα να πάρω τη δύναμή τους, την προσωπικότητα και την εμπειρία που δείχνουν μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ αξιόπιστοι σέντερ μπακ και θέλω όσο πιο γρήγορα μπορώ να τους φτάσω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα δουλέψω πολύ σκληρά ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες της ομάδας".

Θες να μας περιγράψεις το μεταγραφικό στόρι, πως εξελίχθηκε, πότε στο ανακοίνωσε ο Στέλιος;

" Υπήρχε από την αρχή ενδιαφέρον, μόλις έπαιξα στον Θρασύβουλο. Με είχαν δει κάποιοι από τους προπονητές και είχαν πει στο θείο μου ότι πήγα καλά. Στη αρχή ο θείος μου δεν ήθελε να με φέρει στην ΑΕΚ, αλλά στη συνέχεια επειδή έπαιζα σε περισσότερα ματς και είδε ότι πήγαινα καλά, ήθελε να με φέρει κοντά σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Για να δουλέψω πιο καλά, με καλύτερους προπονητές".

Το πρώτο σου όνειρο επετεύχθη, ήρθες σε μια μεγάλη ομάδα. Ποιος είναι ο επόμενος στόχος που έχεις βάλει;

"Στόχος μου είναι να καθιερωθώ. Να παίξω όσο καλύτερα μπορώ, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να πάρω τίτλους. Τη συνέχεια θα τη δούμε".

Έχεις στο μυαλό σου να φύγεις στο εξωτερικό κάποια στιγμή;

" Το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι στην ΑΕΚ. Δεν έχω σκεφτεί καθόλου το εξωτερικό. Η ΑΕΚ έχει πολλά νέα παιδιά στην ηλικία σου με τις ίδιες φιλοδοξίες, μπορείτε να μιλάτε σε άλλο επίπεδο... Σίγουρα αυτό είναι καλό να έχω συνομήλικούς μου στην ομάδα, με τους οποίους ήμουνα και συμπαίκτης στην εθνική ομάδα. Νοιώθω πιο άνετα όταν υπάρχουν συνομήλικοί μου, με τους οποίους μπορώ να μοιραστώ κάποια πράγματα".

Είσαι πιο κοντά με κάποια παιδιά;

"Πιο κοντά δεν είμαι με κανέναν. Μιλάω με όλους".



Ακούσαμε χθες τον προπονητή σου να σε μπερδεύει και να σε φωνάζει Στέλιο. Το έχει ξανακάνει αυτό;

"Όχι δεν το έχει ξανακάνει".



Δεν τον διόρθωσες όμως...



" Γενικά με φωνάζουν όλοι ...Στέλιο στην ΑΕΚ".

Ένα μεγάλο σέντερ μπακ που θαυμάζεις και θα ήθελες να τον φτάσεις κάποια στιγμή;

" Παγκόσμια ένα μεγάλο σέντερ μπακ για μένα είναι Ρίο Φέρντιναντ. Μακάρι να μπορούσα να τον φτάσω, αλλά είναι πολύ δύσκολο".

Στην Ελλάδα;

Δεν θέλω να αναφέρω κάποιον.



Θα μας αποκαλύψεις τη συμβουλή που σου έδωσε ο θείος σου πριν έρθεις στην ΑΕΚ;

Να δουλεύω πολύ και να μην μιλάω"

.
















































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ