ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρχικά... συμφωνία με Νένε

Αρχικά... συμφωνία με Νένε
νενε

Κατάφερε το... ναι του Νενέ και απομένει η ευχή της Θέλτα. Παρουσίαση με Πανιώνιο (22:00 ΝΕΤ)

Οι εξελίξεις το βράδυ της Κυριακής ήταν κάτι παραπάνω από θετικές για τον Ολυμπιακό και τη μεταγραφή του βραζιλιάνου άσου της Θέλτα Βίγκο, Νενέ. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη για συμβόλαιο τριών χρόνων με ετήσιες απολαβές ένα εκατ. ευρώ.
Το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία με τη διοίκηση κάτι που είναι πολύ δύσκολο να μη γίνει καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν περίπου 500.000 ευρώ. Από σήμερα αναμένονται εξελίξεις (ίσως και να ολοκληρωθεί) καθώς ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Κάρλος Μουρίνιο θα επιστρέψει στο Βίγκο από την Πορτογαλία. Μάλιστα, τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως η μεταγραφή δεν πρόκειται να χαλάσει.

Σίγουρα όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή θα πρόκειται για σπουδαία κίνηση από την ομάδα του λιμανιού καθώς θα ενισχύσει τα άκρα του σε μεγάλο βαθμό (Νένε - Γκαλέτι) κάτι που θέλει πολύ ο τεχνικός της ομάδας, Τάκης Λεμονής.

Και ξαφνικά... ελπίδες για Ντελγάδο



Εάν ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Ντελγάδο θα πρέπει να "χτυπήσει" άμεσα. Ο τεχνικός της Κρουζ Αζούλ, Σέρχιο Μαρκαριάν, γνωστός και από την θητεία του σε ΠΑΟ και Ηρακλή παραχώρησε συνέντευξη στη Μιλένιο και μίλησε και για τον Τσέλο Ντελγάδο τονίζοντας πως: "Η ομάδα δεν εξαρτάται από τον Τσέλο".

"Η ομάδα δεν εξαρτάται από τον Ντελγάδο. Είναι μεγάλος παίκτης, αλλά εγώ έχω μάθει να προπονώ τους παίκτες για την ομάδα και όχι την ομάδα για το καλό των παικτών. Δεν υπάρχει εξάρτηση από τον Τσέλο. Έντεκα αμύνονται, έντεκα επιτίθενται. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Αν εξαρτάσαι από έναν και μόνο παίκτη τότε καταστρέφεσαι", δήλωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Με μια απλή μετάφραση καταλαβαίνει κανείς πως αν ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτηση του δεν θα υπάρξει πρόβλημα από τον τεχνικό της Αζούλ, απλά θα πρέπει να διαθέσει αρκετά χρήματα για να φέρει τον αντι καστίγιο. Φυσικά, σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν να φέρουν στο λιμάνι τον Ντελγάδο, ανεβαίνουν... επικίνδυνα οι μετοχές των πρωταθλητών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Παρουσίαση... με Πανιώνιο


Σήμερα στις 22:00GR, οι "ερυθρόλευκοι" θα παρουσιαστούν μπροστά στο κοινό τους με τους διοικούντες να περιμένουν περίπου 15.000 θεατές. Οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας θα μπορέσουν να δουν από κοντά τους νέους Ραούλ Μπράβο, Λεντέσμα και Νούνιες αλλά και τον "παλιό" Άντζα.

Όσον αφορά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Λουτσιάνο Γκαλέτι, έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θα βρίσκονται στη διάθεση του Τάκη Λεμονή μέσα στις επόμενες μέρες.

Ένας "δευτεραθλητής" Ευρώπης... στο Ρέντη


Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού έκανε ο 19χρονος Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός, πήρε μια πρώτη γεύση από Ρέντη και είχε τη δυνατότητα να γνωριστεί με τους συμπαίκτες του, ενώ ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα ώστε να καταφέρει να πιάσει τους ρυθμούς των συμπαικτών του.

















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ