ΑΕΚ

Άρχισαν να λήγουν οι λογαριασμοί στα Σπάτα

Άρχισαν να λήγουν οι λογαριασμοί στα Σπάτα
Σπάτα, ΑΕΚ, προπονητικό INTIME SPORTS

Την ώρα που πρώην και νυν μεγαλομέτοχοι, με την σαμπάνια ανά χείρας, σχολιάζουν το μέλλον της ΑΕΚ και προβληματίζονται, οι λογαριασμοί στα Σπάτα αρχίζουν να κόβονται με τους υπάλληλους της ΠΑΕ να μιλάνε πλέον μόνο με τα κινητά για αρχή και έπεται συνέχεια...

Τα έχουμε γράψει αμέτρητες φορές και η αλήθεια είναι ότι τέτοια κείμενα μόνο χαρούμενους δεν μας κάνουν για το αποκλειστικό - αποκαλυπτικό και οτιδήποτε άλλο που έχει να κάνει με τον... υποβιβασμό της ΑΕΚ στα μάτια (μας) του κόσμου.

Ο λόγος που αναφέρουμε την είδηση για τον κομμένο λογαριασμό του ΟΤΕ στα Σπάτα, είναι τα δημοσιεύματα σχετικά με συζητήσεις των μεγαλομετόχων στις δεξιώσεις των "Ποσειδώνιων".

Στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχουν τηλέφωνο, με το ποσό του ανεξόφλητου λογαριασμού να φτάνει στα 3200 και ως γνωστών, αν δεν γίνει άμεσα εξόφληση θα κοπεί και το ίντερνετ. Φυσικά δεν είναι ο μόνος λογαριασμός καθώς στα τέλη Ιουνίου "σκάει" και η ΔΕΗ.

Δυστυχώς η λέξη που αρμόζει για όλους τους "προβληματισμένους" μεγαλομετόχους είναι... ντροπή! Αναμονή και αγωνία για τις αντιδράσεις τους στην μεγάλη δεξίωση της Πέμπτης στα "Ποσειδώνια".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ