ΑΡΗΣ

Άρχισε η προετοιμασία ενόψει Πανθρακικού

Άρχισε η προετοιμασία ενόψει Πανθρακικού
ρεγκέιρο

Με μία προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Πανθρακικό

Στο πρόγραμμα των προπονήσεων συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικέων.
Ο Νέτο αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό του χέρι το οποίο "κληρονόμησε" από την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και η παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σηφάκης: " Μας αδικεί το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ"

Ο τερματοφύλακας του Άρη σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο υπογράμμισε ότι το 1-1 δεν ήταν κακό αποτέλεσμα καθώς με αυτό παρέμειναν εντός στόχων.

" Το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ μας αδικεί γιατί πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη, καθώς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα, αφού δε μας βγάζει από τους στόχους μας, ενώ με αυτή συνεχίσαμε το αήττητο σερί μας των τελευταίων αγώνων.

Ένα σερί που θέλουμε να συνεχίσουμε και στο επόμενο παιχνίδι μας κυνηγώντας όμως παράλληλα και την επιστροφή μας στις νίκες".

Επίσκεψη στο παιδικό χωριό

Την Τετάρτη και ώρα 17:00 οι ποδοσφαιριστές του Άρη και τα μέλη του τεχνικού τιμ θα επισκεφθούν το Παιδικό Χωριό Βορείου Ελλάδος και θα μοιράσουν δώρα και ευχές στα μικρά παιδιά.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ