ΙΩΝΙΚΟΣ

Άρχισε η προετοιμασία για Κέρκυρα

Άρχισε η προετοιμασία για Κέρκυρα
New Image

Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, άρχισε η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για τον αγώνα με την Κέρκυρα

Απόντες από την προπόνηση ήταν ο Ολιβερ Μακόρ, που έχει ακόμη το πόδι του στον γύψο (θα τον βγάλει την επόμενη εβδομάδα), και οι επίσης έχοντες κατάγματα, Σωτήρης Παπαζούδης, Πούτας και Τσουκαλάς.
Ο Σάκης Γκόγκας, που αντιμετωπίζει πρόβλημα (διάταση) στη γάμπα, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη θα υποβληθεί σε ειδικό τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με την Κέρκυρα, ενώ ο Φουκούντα ανεβάζει καθημερινά "στροφές", αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος και έτσι δεν υπολογίζεται από τον κ. Γκουλή, όπως και ο Βουρεξάκης που ακολουθεί μεν το κανονικό πρόγραμμα, αλλά η πολύμηνη αποχή του από τα γήπεδα δεν του επιτρέπει, προς το παρόν, να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Εξάλλου, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Φαμπίνιο, ο οποίος έχει απλώς μια τενοντίτιδα, η οποία, όμως, δεν είναι ικανή να τον κρατήσει έξω από τους αγώνες. Απών από τον αγώνα με την Κέρκυρα θα είναι ο Κατάνγκα Κιμπικούλα, που αποβλήθηκε στην Καστοριά.

Τέλος, με απόφαση του κ. Γκουλή, ο Κώστας Χατζής που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με την Καστοριά, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ