ΙΩΝΙΚΟΣ

Άρχισε το... τρέξιμο

Άρχισε το... τρέξιμο
New Image

Στο Γκολφ της Γλυφάδας, άρχισε σήμερα το πρωί και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 8 του μηνός, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των παικτών του Ιωνικού

Oι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, το ένα από τα οποία έφυγε για το διαγνωστικό κέντρο με το οποίο συνεργάζεται ο Ιωνικός, προκειμένου να υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το άλλο γκρουπ γυμνάστηκε υπό τις οδηγίες του Νίκου Καφέτζη και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Χόρχε Μπάριος, ο οποίος παρακολουθούσε, καταγράφοντας τα πάντα και έκανε διορθωτικές παρεμβάσεις σε θέματα συμπεριφοράς των παικτών.
Σύμφωνα με δηλώσεις του γυμναστη της ομάδα κ. Καφετζή, αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στοχεύει στο να προετοιμαστούν οι παίκτες ενόψει του βασικού σταδίου, που θα γίνει 9 με 25 Ιουλίου στο Καρπενήσι. Οι προπονήσεις στο Γκολφ θα συνεχιστούν, κάθε πρωί, μέχρι και τις 8 του μηνός, ενώ δύο φορές αυτή την εβδομάδα, Τετάρτη και Παρασκευή, οι παίκτες θα πηγαίνουν το απόγευμα στο γυμναστήριο για ασκήσεις με όργανα.

"Στόχος μας", είπε ο γυμναστής του Ιωνικού, " είναι να γεμίσουν με αέρα οι ποδοσφαιριστές και σε αυτό το στάδιο ρίχνουμε το βάρος μας στη γενική δύναμη και στη γενική αντοχή. Αύριο θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και αυτοί που πέρασαν σήμερα από το διαγνωστικό κέντρο θα προπονηθούν στο Γκολφ. Η πρώτη εντύπωση μου είναι πολύ καλή, καθώς σήμερα τα παιδιά γυμνάστηκαν με καλή διάθεση και δείχνουν ότι είναι προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουν.

Τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων θα τα συγκρίνουμε με τα τεστ που έγιναν στο τέλος της περιόδου, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίσαμε με τη Μαρία Λυκομήτρου, στις 13/7, στο Καρπενήσι, οι παίκτες θα υποβληθούν σε ζύγιση και λιπομέτρηση, ενώ εκεί θα κάνουμε και τα εργομετρικά τεστ, προκειμένου να έχουμε μια σαφέστατη εικόνα για κάθε έναν ποδοσφαιριστή

".

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Ξανθόπουλος, "έκλεισε" ήδη 6 φιλικούς αγώνες, ενημερώνοντας σχετικά τον Χόρχε Μπάριος και τους συνεργάτες του. Συγκεκριμένα τα φιλικά ματς που θα γίνουν είναι με το Χαϊδάρι (8/8 εκτός έδρας), με τον Λεβαδειακό (16/8 εντός), με τον Ατρόμητο (18/8 εκτός έδρας), με τον Ηλυσιακό (22/8 εντός), με το Αιγάλεω (25/8 εκτός) και με τον Εθνικό (29/8, εντός έδρας).




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ