ΙΩΝΙΚΟΣ

Άρχισε το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ

Άρχισε το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ
μπαρτζωκας

Οι αλλαγές στο ρόστερ του Ιωνικού είναι επιβεβλημένες και από σήμερα πέντε παίκτες δεν θα βρίσκονται στην ομάδα της Νίκαιας την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για τους Σιόβα, που γυρίζει στον Πανιώνιο και τους Πλιάγκα, Μίνγκα και Μπαλάφα που δεν βρίσκονται στα πλάνα της διοίκησης, όπως επίσης και ο Μπαρτζώκας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ, υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος για την αγορά της ομάδας, μετά την πρόσφατη δήλωση του μεγαλομετόχου των Νικαιωτών ότι ο Ιωνικός είναι προς πώληση. Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει ότι με το τέλος του πρωταθλήματος λήγει ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος επιστρέφει στον Πανιώνιο στη δύναμη του οποίου ανήκει. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός ευχαριστεί τη διοίκηση του Πανιωνίου για τη συνεργασία, καθώς και τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος βοήθησε αλλά και βοηθήθηκε από τον Ιωνικό.

Εξάλλου, οι Πλιάγκας, Μίνγκας και Μπαλάφας δεν είναι στα πλάνα της διοίκησης για τη νέα σεζόν, ενώ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα ο Μπαρτζώκας. Ηδη, η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού διεθνούς τερματοφύλακα, Κώστα Θεοδωρόπουλου, από τον Τοξότη Λάρισας. που έχει γεννηθεί το 1990 και είναι στέλεχος της εθνικής ομάδας νέων, ενώ έχει κληθεί από τον κ. Νιόπλια στη Μεσογειακή ομάδα, μαζί με τον Αντώνη Γιόνδη.

Από πλευράς διοίκησης έγινε γνωστό ότι δεν υπάρχει βιασύνη για τα συμβόλαια που λήγουν καθώς μπροστά μας έχουμε "απραξία" 4 μηνών και όσοι βιάζονται σκοντάφτουν. Οποιος έχει δεύτερη επιλογή τον Ιωνικό δεν θα μείνει στην ομάδα, ενώ με την έλευση του Ονουάτσι (αν ο μάνατζέρ του δεν φέρει πρόταση που να ικανοποιεί τον Ιωνικό) θα έχουμε ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο, αυτό των Φουκούντα και Ονουάτσι.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, μέχρι στιγμής μόνο ένας έδειξε σοβαρό ενδιαφέρον και πρόκειται να γίνουν οι σχετικές συζητήσεις μέσα στις προσεχείς ημέρες.
Μας λυπεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κάποιοι στη Νίκαια θα πρέπει να αρχίσουν να σκέπτονται διαφορετικά και να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι η μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος που μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά και ουσιαστικά με τη μαζική προσέλευσή του στο γήπεδο. Οι εποχές που μόνο το Δ.Σ έβαζε χρήματα τελείωσαν, με δεδομένη την τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Τέλος, σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Ντα Κόστα, η ΠΑΕ Ιωνικός έχει απευθύνει έγγραφο ερώτημα στη ΦΙΦΑ, ζητώντας να μάθει γιατί καθυστερεί τόσο πολύ η έκδοση απόφασης και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ήδη σε τρεις ομάδες. Θα πρέπει να απαντηθεί γιατί έχει περάσει κατά τόσο πολύ το όριο αναγγελίας αποφάσεων








".


TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ