ΑΡΗΣ

Άρεσε κόντρα στην Σιένα

Άρεσε κόντρα στην Σιένα
μαζινιο

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Άρης του Μαζίνιο όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Σιένα στο Μπολζάνο

Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κυκλοφορούσαν με ευκολία την μπάλα και απείλησαν πολλές φορές την αντίπαλη εστία κυρίως με προσπάθειες του Αργεντινού σούπερ σταρ, Λεάντρο Γκρασιάν.
Θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αμυντική λειτουργία της ομάδα του Μαζίνιο με τους Νασούτι και Γιάχιτς να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε ακόμη πιο δυνατά, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Από την άλλη, η Σιένα δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες όμως βρήκαν μπροστά τους τον σταθερότατο Μιχάλη Σηφάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Άρης (Α΄ ημίχρονο):

Πέσκοβιτς, Νέτο, Γιάχιτς, Νασούτι, Αράνο, Νάτσο Γκαρσία, Πρίττας, Κάλβο, Γκρασιάν, Ντέιλι, Αμπρέου.

(Β΄ ημίχρονο): Σηφάκης, Φλάβιο, Βανγκέλι, Γκιάρο, Ρομπέρζ, Ναφτί, Μπατιόν, Χαβίτο, Κάμπορα, Κόκε, Λαμπριάκος.

Σιένα: Κούρτσι, Ροσετίνι, Πορτανόβα, Ρόσι, Ζενεβιέ, Περγκάσολα, Βιανέτι (55΄ Αρόε), Ντελ Γκρόσο, Παουλούτσι (70΄ Λαρόντο), Γκέζαλ, Φίνι (87΄ Γιάρολι).

Oι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός του Άρη, Ιομάρ Μαζίνιο, δήλωσε: "Σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι η ομάδα άρχισε να βρίσκει τον ρυθμό της έχοντας καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Αρχίζουμε και βλέπουμε να περνάει στην ομάδα η δουλειά που θέλουμε".

Τι πιστεύει όμως ότι θα πρέπει να βελτιωθεί; " Κρατάμε ότι έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας και παίζουμε οργανωμένα. Θα πρέπει να αλλάξουμε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μένουν στατικοί και θα πρέπει να δουλέψουμε στην κίνησή τους ωστόσο ήταν επηρεασμένοι από τις καιρικές συνθήκες".

Για τις δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο είπε: " Μιλάμε για δύο διαφορετικές καταστάσεις στα δύο ημίχρονα. Και στα δύο δεύτερα ημίχρονα των φιλικών ήμασταν καλύτεροι. Στο παιχνίδι με την Μπάρι σημειώσαμε δύο γκολ και σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες", και πρόσθεσε: "Υπάρχουν ακόμη κάποιες απορίες για το στιλ παιχνιδιού. Θέλω να κάνω μια σταθερή ομάδα αλλά θα πρέπει να τους δω όλους μέσα από τα φιλικά παιχνίδια πριν καταλήξω".

Τέλος για το ότι η ομάδα παραμένει αήττητη στα δύο φιλικά της και αν θεωρεί ότι καλό από πλευράς ψυχολογίας είπε πως: " Είναι πάρα πολύ σημαντικό από την στιγμή που η ομάδα επέλεξε να κάνει δυνατά φιλικά με τις Μπάρι και Σιένα. Τα δύο αποτελέσματά μας είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν στην ψυχολογία μας".

Από την πλευρά του ο Ντάρσι Νέτο τόνισε: " Μέχρι τώρα οι εμφανίσεις είναι φυσιολογικές. Στο σημερινό φιλικό με το 0-0 φάνηκε η κούραση στα πόδια μας:", και πρόσθεσε: "Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά ότι η ομάδα βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα ώστε στο παιχνίδι με την Μπόκα να δείξουμε το νέο μας πρόσωπο για την νέα χρονιά".

Για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη δήλωσε: " Είναι το πιο σημαντικό που μένει από το παιχνίδι που άφησαν τα σπίτια τους για να μας υποστηρίξουνε. Μένουνε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια για να δείξουμε πόσο σκληρά δουλεύουμε πριν γυρίσουμε στην Ελλάδα".

Κι όσο για τον Σανέλ Γιάχιτς είπε: "Το λιγότερο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Κρατάμε μια καλή εμφάνιση όπου υπερισχύσαμε σε όλο το 90λεπτο", ενώ για το πότε πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος ο Άρης είπε: " Μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος μένει ένας μήνας. Εκεί πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει χρόνος. Είμαστε κουρασμένοι αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι". Κι όσο για την συνεργασία του με τον Νασούτι επισήμανε πως: " Είναι πολύ καλή και έτσι θα συνεχίσουμε".

Τέλος ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, δήλωσε: " Η ομάδα βαδίζει σε καλό δρόμο με την συμμετοχή των παικτών και στα δύο ημίχρονα. Είναι νωρίς όμως να μιλάμε για δέσιμο. Υπήρχε μεγάλο πάθος και θέληση και είμαστε σε καλό δρόμo".

Για την διαμόρφωση του ρόστερ είπε: "Ο Φερνάντεζ θα ενσωματωθεί και αν συμβεί κάτι την τελευταία στιγμή θα έχει να κάνει με τον αριστερό μεσοεπιθετικό", ενώ τέλος για τους στόχους της νέας χρονιάς είπε: " Ο Άρης να είναι ότι όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Να κατακτήσουμε ακόμα και έναν τίτλο. Να πάμε ψηλά στο πρωτάθλημα και όσο πιο ψηλά στο Κύπελλο".






























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ