ΑΡΗΣ

Αρέσει ο Ντίκο για την άμυνα

Αρέσει ο Ντίκο για την άμυνα
Ντίκο

Στο στόχαστρο του Άρη βρίσκεται ο Γκανέζος αμυντικός Φράνσις Ντίκο, ο μάνατζερ του οποίου αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη για να πέσουν οι υπογραφές.

Τελικά το πρόβλημα του Άρη, όπως διαπιστώσαμε στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής, είναι μεγαλύτερο στην άμυνα και λιγότερο στην επίθεση.

Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης δέχθηκε "φθηνά" γκολ, αφού είναι φανερό πλέον πως λείπει από τα μετόπισθεν μία αξιόπιστη λύση τύπου Γκιάρο.

Ο Βραζιλιάνος όμως αποτελεί παρελθόν και ο Σάκης Τσιώλης ζήτησε, μετά τα όσα είδε, να έρθει ένας παίκτης που θα τον αντικαταστήσει. Σε πρώτο πλάνο λοιπόν αυτός είναι ο 28χρονος άσος Φράνσις Ντίκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Χιμπέρνιαν.

Μάλιστα την Τρίτη θα ταξιδέψει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του για να μιλήσει με την διοίκηση του Άρη, που έχει σκοπό να προσφέρει το πολύ μέχρι 220.000 ευρώ το χρόνο για τον διεθνή άσο. Ο Ντίκο είναι 1.87, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, γρήγορος για το ύψος του και αρκετά αθλητικός.

Η καριέρα του ξεκίνησε από την Νόρτζελάντ (γεννήθηκε στην Δανία) όπου πραγματοποίησε 103 συμμετοχές σε τρία χρόνια, στη συνέχεια πήγε στην Ουτρέχτη για τέσσερα χρόνια με 93 συμμετοχές και την περσινή σεζόν πήγε στην Σκωτία και την Χιμπέρνιαν με την οποία έπαιξε σε 28 ματς. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης όταν έχει βάλει 14 γκολ!

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ