ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αρέσουν Ουριμπάρι και Μπαστία

ÅÑÃÏÔÅËÇÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ<br>
ERGOTELIS - ASTERAS TRIPOLIS
Ουριμπάρι Μπαστία INTIME SPORTS

Στο στόχαστρο του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν έχουν μπει οι Μπρούνο Ουριμπάρι και Άντριαν Μπαστία του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί στο Περιστέρι να κινούνται όλοι γύρω από τους ρυθμούς του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Γιώργος Σπανός να προγραμμάτισε Δ.Σ. την Πέμπτη με φόντο την κατάκτηση του τίτλου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στον Ατρόμητο δεν σκέφτονται και μεταγραφικά.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει στο στόχαστρο της δυο ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά, που και καλοί είναι και διαθέσιμοι.

Μιλάμε φυσικά για τον Άντριαν Μπαστία και τον Μπρούνο Ουριμπάρι. Ο πρώτος προορίζεται για τη θέση του Κώστα Νεμπεγλέρα που πλέον έχει φτάσει τα 36 του χρόνια και δεν μπορεί να παίζει συνέχεια, ενώ στον αέρα βρίσκεται και ο Σαρμιέντο που δεν έχει ικανοποιήσει.

Ο Ουριμπάρι φέτος έχει κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα παρά τον υποβιβασμό του Αστέρα στην Football League, γεγονός που έχει προσέξει ο Γιώργος Δώνης και πιστεύει πως μπορεί να δώσει, επιτέλους, λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Να πούμε πως και οι δυο παίκτες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, οπότε όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ