ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αρέσουν πολύ σε Ατρόμητο Φυτανίδης-Μακρής

Αρέσουν πολύ σε Ατρόμητο Φυτανίδης-Μακρής

Οι Γιώργος Μακρής και Σωκράτης Φυτανίδης έχουν προταθεί στον Ατρόμητο και οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται πολύ σοβαρά να προβούν στην απόκτηση των δυο ποδοσφαιριστών.

Και οι δυο τους βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου, οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν αρκετά το ρόστερ τους.

Αυτό που θα επιδιώξουν είναι να χαμηλώσουν το μέσο όρο ηλικίας, αλλά και να χαμηλώσουν το μπάτζετ αφού οι καιροί δεν προσφέρονται για μεγάλα ανοίγματα.

Πάνω σε αυτή τη λογική ταιριάζουν και οι δυο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές. Ο Φυτανίδης θα γιορτάσει στις 25 Μαΐου τα 25α γενέθλιά του, ενώ η παρουσία του στη Superleague τα τελευταία χρόνια τον έχει εφοδιάσει με την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να μην ακολουθήσει τον Αστέρα Τρίπολης στη Football League.

Όσον αφορά στο συμβόλαιο του δεξιού μπακ των Αρκάδων, εκπνέει στο τέλος του Ιουνίου, γεγονός που κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο του Ατρομήτου, στην περίπτωση που αποφασίσει να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Από την πλευρά του ο Μακρής, βρίσκεται στο 27ο έτος της ηλικίας του, προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Κέρκυρας, τραβώντας αρκετά βλέμματα πάνω του.

Ο κεντρικός μέσος των Φαιάκων ύστερα από την... ταλαιπωρία του σε ομάδες της Β' και της Γ' εθνικής βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο μέσω της νεοφώτιστης Κέρκυρας. Το λάθος, όπως αποδείχτηκε, της ομάδας είναι ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο μόνο ενός έτους και έτσι ο 27χρονος άσος θα είναι σε θέση να συμφωνήσει με άλλη ομάδα της αρεσκείας του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ