ΠΑΟΚ

Αργά αλλά σταθερά για Φύσσα

Αργά αλλά σταθερά για Φύσσα
Φύσσας

Προσωπικά έχει αναλάβει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, την απόκτηση του Τάκη Φύσσα

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φύσσα καλά κρατεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχει η αισιοδοξία ότι το φλερτ θα καταλήξει τελικά σε γάμο με τον διεθνή αριστερό μπακ χαφ. Το εμπόδιο εκείνο που φαίνεται να καλείται να ξεπεραστεί είναι το οικονομικό με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Χαρτς να καλείται να ρίξει τις απαιτήσεις του αν και κάθε μέρα που περνά μοιάζει να φέρνει τον Φύσσα ολοένα και πιο κοντά στην Τούμπα.
Κατά τα άλλα ο Γιώργος Παράσχος έχει εντοπίσει τον επιτελικό χαφ που ψάχνει αλλά η ομάδα στην οποία ανήκει τον παραχωρεί μόνο ως δανεικό. Πρόκειται για 21χρονο Αργεντινό με την ομάδα του να μην συζητά τη μεταγραφή του και σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας εν τω μεταξύ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία από την Αθήνα που πάντως δεν επιβεβαιώθηκε από καμία πλευρά σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός θα αποδεσμεύει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου με τον διεθνή Κύπριο επιθετικό να καλοβλέπει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με ότι κυκλοφόρησε συνδετικός κρίκος φερόταν ο επιχειρηματίας Γλου.

Τέλος ο Κυριάκος Τοχούρογλου αν και το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ λήγει του χρόνου σενάρια από την Πάτρα τον φέρνουν στο στόχαστρο της Παναχαϊκής.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ