COPA AMERICA

Αργεντινή 3Χ3

Αργεντινή 3Χ3
Μασχεράνο

Η Αργεντινή επιβλήθηκε της Παραγουάης με 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ η Κολομβία νίκησε την Αμερική

Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε με σουτ ο Χαβιέρ Μασεράνο στο 79’, σκοράροντας για πρώτη φορά με το εθνόσημο στην 27η συμμετοχή του.
Έτσι, η Αργεντινή τερμάτισε πρώτη και θα αντιμετωπίσει το Περού στα προημιτελικά, ενώ η Παραγουάη θα κοντραριστεί με το Μεξικό του Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο.

Νίκη γοήτρου για Κολομβία
Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Κολομβία πήρε νίκη δίχως βαθμολογικό αντίκρισμα κόντρα στην Αμερική με 1-0, όμως και οι δύο ομάδες έμειναν εκτός συνέχειας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 15’ με κεφαλιά ο Χάιμε Καστριγιόν, ενώ στο 36' ο Ρονταγιέγκα έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, αφού το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος αποκρούστηκε από τον Γκούζαν.

Να σημειωθεί πως στο 87' οι Κολομβιανοί έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Ζαπάτα, ο οποίος αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες για καθυστερήσεις. Είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές, με αποτέλεσμα την εστία της ομάδας να υπερασπιστεί ο επιθετικός Ρονταγιέγκα.

Σε αναμετρήσεις για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Γ' ομίλου στο 42ο Κόπα Αμέρικα, το οποίο διεξάγεται στη Βενεζουέλα, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:


Κολομβία-ΗΠΑ 1-0 (15' Καστριγιόν)
Αργεντινή-Παραγουάη 1-0 (79' Μασχεράνο)

ΚΑΤΑΤΑΞΗ (σε 3 αγώνες)
Αργεντινή 9 (9-3)
Παραγουάη 6 (8-2)
Κολομβία 3 (3-9)
ΗΠΑ 0 (2-8)

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του 42ου Κόπα Αμέρικα έχουν ως εξής:

Σαν Κριστομπάλ: Βενεζουέλα-Ουρουγουάη 8/7
Πουέρτο Λα Κρους: Χιλή-Βραζιλία 8/7
Ματουρίν: Μεξικό-Παραγουάη 9/7
Μπαρκουϊσιμέτο: Αργεντινή-Περού 9/7

























TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ