COPA AMERICA

Σοβαρά επεισόδια πριν από τον τελικό του Copa America: Οπαδοί μπήκαν με βία στο γήπεδο, με καθυστέρηση 82 λεπτών η έναρξη του αγώνα

Fans wait to enter the stadium prior to the Copa America final soccer match between Argentina and Colombia in Miami Gardens, Fla., Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Lynne Sladky)
Fans wait to enter the stadium prior to the Copa America final soccer match between Argentina and Colombia in Miami Gardens, Fla., Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο τελικός μεταξύ της Αργεντινής και της Κολομβίας θα ξεκινήσει με καθυστέρηση λόγω επεισοδίων που προηγήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Ο τελικός του Copa America μεταξύ της Αργεντινής και της Κολομβίας θα ξεκινήσει με καθυστέρηση, σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα. Η αρχική ενημέρωση ήταν για μισή ώρα καθυστέρηση, ωστόσο η έναρξή του πήγε ακόμα πιο πίσω.

Ο λόγος είναι γιατί σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια όταν Κολομβιανοί οπαδοί επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο του Μαϊάμι χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι παίκτες των δύο φιναλίστ του τελικού είχαν βγει στα αποδυτήρια για ζέσταμα, ωστόσο προσωρινά επέστρεψαν στα αποδυτήρια. Η διοργανώτρια αναφέρει ότι όσοι δεν έχουν εισιτήρια δεν δικαίωμα πρόσβασης στις εξέδρες.

"Ενημερώνουμε ότι τα άτομα που δεν έχουν εισιτήρια δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο. Μόνο όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια θα μπορούν να εισέλθουν μόλις ενεργοποιηθεί ξανά η πρόσβαση. Ενημερώνουμε ότι ο αγώνας θα καθυστερήσει 30 λεπτά, με έναρξη στις 20:30 τοπική ώρα", αναφέρει η ενημέρωση των διοργανωτών.

Ο τελικός δεν ξεκίνησε ποτέ στις 03:30, άλλα τελικά ξεκίνησε στις 04:20 μετά από συνεχόμενες καθυστερήσεις, ώστε να είναι έτοιμες οι δύο ομάδες για την έναρξη του τελικού.

TAGS COPA AMERICA ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ