COPA AMERICA

Αργεντινή - Περού 4-0 και τώρα... Νέρι!

Η Αργεντινή ξεπέρασε το εμπόδιο του Περού με 4-0 και ετοιμάζεται για τον ημιτελικό με το Μεξικό του Νέρι

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για το φαβορί της διοργάνωσης, σύμφωνα με τους μπουκ, καθώς φιλοδώρησαν με 4 τέρματα το αξιόμαχο σύνολο του Περού. Στο πρώτο 45λεπτο η παρέα του Ρικέλμε δεν έδειξε και πολλά πράγματα, παρόλα αυτά θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ από κάποιες ενέργειες του Λιονέλ Μέσι, κυρίως.

Στην επανάληψη, άλλη Αργεντινή! Τέβες και Ρικέλμε κάνανε ότι ήθελαν με αποτέλεσμα τα 4 γκολ. Μόλις 2 λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρος και ο Ρικέλμε με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τη χώρα του. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ έγινε δημιουργός του δεύτερου στο 61ο λεπτό και με πάσα πάρτο-βάλτο στον Μέσι ο άσος της Μπαρτσελόνα κάρφωσε τον Μπουτρόν και 2-0.

Το τρίτο γκολ της Αργεντινής πέτυχε ο Μασεράνο, μετά από λανθασμένη απόκρουση του Μπουτρόν και το τελικό σκορ έγραψε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Αργεντινής για το φετινό Κόπα Αμέρικα, Ρικέλμε, στο 86ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

Αργεντινή: Αμποντανσιέρι, Ζανέτι, Αγιάλα, Γκ.Μιλίτο, Χάιντσε, Βερόν (71' Γκάγκο), Μασεράνο, Καμπιάσο (83' Αϊμάρ), Ρικέλμε, Μέσι, Ντ.Μιλίτο (46' Κάρλος Τέβες).

Περού: Μπουτρόν, Ακασιέτε, Βιγιαμαρίν (64' Ζουνίγκα), Βιγιάλτα, Γκαγίκιο, Μπασαλάρ, Μαρίνιο (74' Μεντόσα), Ντε λα Ασα, Βίτσες, Γκερέρο (55' Γκαρσία), Πιζάρο.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:















TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ