ΚΟΣΜΟΣ

Αργεντινή - Βραζιλία 4-3

Αργεντινή - Βραζιλία 4-3

Με χατ-τρικ του Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή νίκησε με 4-3 την Βραζιλία σε... φιλικό που διεξήχθη στο "MetLife Stadium" του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ (video)

Με χατ-τρικ του Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή νίκησε με 4-3 την Βραζιλία σε... φιλικό που διεξήχθη στο "MetLife Stadium" του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ και είχε 3 ανατροπές!

Ο άσος της Μπαρτσελόνα με τέρματα στο 31' και στο 34', έκανε την ανατροπή για την ομάδα του, καθώς η "σελεσάο" είχε προηγηθεί με τον Ρόμουλο στο 23'.

Μέσι: "Είναι απόλαυση να νικάς την Βραζιλία". Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι για το χατ-τρικ του και το 4-3 επί της Βραζιλίας και η αποθέωσή του από τους Αλεχάντρο Σαμπέγια και Κουν Αγκουέρο.

Ανατροπή έκανε και η Βραζιλία, καθώς ισοφάρισε με τον Οσκάρ στο 56' και προηγήθηκε με τον Χουλκ στο 72', αλλά ο Φεντερίκο Φερνάντες ισοφάρισε σε 3-3 στο 76'.

Ο Λιονέλ Μέσι συμπλήρωσε το χατ-τρικ του στο 85' με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις οι Εσεκιέλ Λαβέτσι και Μαρσέλο αποβλήθηκαν για μεταξύ τους... αψιμαχία.

Σκόρερς: 31', 34' και 85' Μέσι, 76' Φεντερίκο Φερνάντες / 23' Ρόμουλο, 56' Οσκάρ, 72' Χουλκ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Φεντερίκο Φερνάντες, Γκαράι, Κλεμέντε Ροντρίγκες (88' Καμπανιάρο), Γκάγκο, Μαστσεράνο, Σόσα (61' Χουϊνιασού), Ντι Μαρία (74' Αγκουέρο), Μέσι, Ιγκουαΐν.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ραφαέλ Καμπράλ, Ραφαέλ ντα Σίλβα (80' Ντανίλο), Μπρούνο Ουβίνι, Ζουάν, Μαρσέλο, Σάντρο, Ρόμουλο (74' Καζεμίρο), Οσκάρ (60' Ζιουλιάνο), Νεϊμάρ, Χουλκ (83' Λούκας Μόουρα), Λεάντρο Νταμιάο (67' Πάτο).

Αργεντινή - Βραζιλία 4-3

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ