ΑΡΗΣ

Άρης-ΑΕΚ 1-1

Άρης-ΑΕΚ 1-1
Αρης ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο της διπλό αλλά το τελικό 1-1 με τον Άρη πρέπει να την αφήνει ικανοποιημένη

Η Ένωση παρουσίασε το γνωστό κακό της πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και το 1-0 στο πρώτο 45λεπτο πρέπει να την αφήνει με το χαμόγελο. Ο Άρης ήταν κυρίαρχος, έκανε φάσεις, είχε ένα ακυρωθέν γκολ και θα μπορύσε να έχει τελειώσει εκεί το παιχνίδι.
Στην επανάληψη οι κινήσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς βελτίωσαν την εικόνα των φιλοξενουμένων και η ΑΕΚ πήρε ακόμα μία ισοπαλία, την 9η στο πρωτάθλημα, ενώ κλείνει τον Α' γύρο χωρίς εκτός έδρας νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τόνι Κάλβο στο 39', ενώ ο Εντίνιο ισοφάρισε στο 71' με τα δύο γκολ να διαφέρουν κατά πολύ αλλά να είναι εξίσου όμορφα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης (Κίκε Ερνάντεθ): Σηφάκης, Νέτο, Λέμπο, Ρονάλντο, Καράμπελας (73΄ Νάτσο Γκαρσία), Βιτόλο, Σιστόν, Χαβίτο, Κάλβο (75΄ Βλόνταρτσικ), Κόκε, Ρεγκέιρο

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Καφές, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Μαντούκα (80΄ Λαγός), Μπασινάς, Πλιάτσικας (68΄ Εντίνιο), Μπλάνκο, Κυργιάκος, Σκόκο (40΄ Τζιμπούρ)

Κίτρινες: Πλιάτσικας, Καφές, Μπασινάς - Λέμπο, Κάλβο
Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Με μια ματιά
Κίκε Ερνάντεθ Vs Ντούσαν Μπάγεβιτς



Ο Κίκε Ερνάντεθ προτίμησε να γεμίσει την μεσαία του γραμμή για το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής και παρέταξε τον Άρη με 4-5-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Σηφάκης με τους Νέτο, Ρονάλντο, Λέμπο και Καράμπελα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στην μεσαία γραμμή Σιστόν και Βιτόλο ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τον Χαβίτο στα δεξιά και τον Ρεγκέιρο στην απέναντι πλευρά. Ο Κάλβο επιλέχθηκε από τον Ερνάντεθ σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κόκε.

Από την πλευρά του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλησε ένα πιο επιθετικό 4-3-3 για την Ένωση που έψαχνε το πρώτο της διπλό μία στροφή πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Ο Σεμπαστιάν Σάχα πήρε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια με τους Πλιάτσικα, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκο και Χουάνφραν στην άμυνα. Στο κέντρο ο Σερβοέλληνας τεχνικός επέλεξε τρια αμυντικά χαφ με τους Καφέ, Μπασινά και Ενσαλίβα να προσπαθούν να κόψουν αλλά και να δημιουργήσουν. Τέλος, για την επίθεση ο "Ντούσκο" έβαλε τον Μαντούκα στα αριστερά, τον Σκόκο δεξιά και τον Ισμαέλ Μπλάνκο στην κορυφή.

Δοκάρι με το... καλημέρα

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Άρη να ανταποκρίνεται στο ρόλο του γηπεδούχου. Οι ποδοσφαιριστές του Κίκε Ερνάντεθ μπήκαν πιο έτοιμοι από τους συναδέλφους τους στον αγωνιστικό χώρο στην προσπάθειά τους να αιφνιδιάσουν την Ένωση, αλλά το εγχείρημα δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Οι κιτρινόμαυροι παρ ότι ξεκίνησαν νωθρά δεν το πλήρωσαν και θα μπορούσαν να αλλάξουν την ροή του αγώνα αν ο Νάτσο Σκόκο ήταν περισσότερο ήρεμος στην φάση του 7ου λεπτού. Μετά τα αναγνωριστικά πέντε πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι βγήκαν για πρώτη φορά στην επίθεση δημιουργώντας μία πολύ όμορφη φάση αλλά χωρίς τελική ουσία.

Ο Μπλάνκο βγήκε από την περιοχή πάσαρε δίπλα στον Καφέ και αυτός με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Σκόκο μέσα στην περιοχή. Ο Αργεντινός βρήκε το κενό που άφησε ο συμπατριώτης του αλλά όταν έφτασε η στιγμή για να τελειώσει τη φάση προσπάθησε να σκοράρει με δυνατό σουτ αντί για πλασέ με αποτέλεσμα η μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

Το δυνατό σουτ του Σκόκο μπορεί να μην άνοιξε το σκορ αλλά ξύπνησε και έβαλε στο παιχνίδι τους συμπαίκτες του. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και προσπάθησαν να αναλάβουν αυτοί πρωταγωνιστικό ρόλο. Η αφύπνιση όμως δεν κράτησε πολύ αφού όταν ο Άρης ξεπέρασε το “σοκ” με το δοκάρι του Σκόκο πήρε πάλι τα ηνία του αγώνα.

Η ΑΕΚ άρχισε σιγά σιγά να εμφανίζει τα γνωστά της προβλήματα στην μεσαία γραμμή και τα λάθη να είναι για ένα ακόμα παιχνίδι πάρα πολλά.

Ανέλαβε τα ηνία ο Άρης

Η αγωνιστική άνοδος του Άρη δεν άργησε να φέρει και την πρώτη φάση μπροστά από τα κερά του Σεμπαστιάν Σάχα. Στο 14ο λεπτό ο Χαβίτο επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Ρεγκέιρο με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης μετά από υπόδειξη του βοηθού ακύρωσε το γκολ καθώς θεώρησε πως ο Ουρουγουανός ήταν ακάλυπτος. Η φάση ήταν ομολογουμένως πολύ δύσκολη και στο ριπλέι ο Ρεγκέιρο φαίνεται να φεύγει από κανονική θέση αν και η κάμερα δεν ήταν στην ευθεία.

Το γκολ μπορεί να μην ήρθε για τος ποδοσφαιριστές του Κίκε Ερνάντεθ αλλά όσα πέρναγαν τα λεπτά ο Άρης ανέβαζε όλο και περισσότερο την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό βοήθησε και η κίνηση του Ισπανού τεχνικού να αλλάξει θέση στον Ρεγκέιρο με τον Κάλβο.

Η δεύτερη καλή ευκαιρία δεν άργησε να έρθει με τον Κόκε να είναι άτυχος στο 19ο λεπτό όταν μετά από τρομερή ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Κάλβο, ο Ισπανός βγήκε στην πλάτης της άμυνας της ΑΕΚ έκανε απευθείας το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σάχα.

Η εικόνα της Ένωσης γινόταν ολοένα και χειρότερη με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να ωρύεται στον πάγκο μην μπορώντας να πιστέψει πως οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να κάνουν τόσα πολλά και αβίαστα λάθη. Τα προβλήματα όμως της ΑΕΚ ουδόλως απασχολούσαν τους γηπεδούχους που έφτασαν στο 35ο λεπτό για μία ακόμη φορά κοντά στο γκολ. Ο Κόκε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά αλλά ο ανενόχλητος Κάλβο δεν κατάφερε να βρει στόχο σουτάροντας άουτ.

Η απάντηση του δικεφάλου στο πρέσινγκ και τις ευκαιρίες του Άρη ήρθε μετά από μία στημένη φάση καθώς άλλος τρόπος δεν υπήρχε για να ανησυχήσει τον Σηφάκη. Μισή ώρα μετά το δοκάρι του Σκόκο η Ένωση έκανε την δεύτερη επίσκεψή της στα καρέ του Άρη. Ο Ενσαλίβα εκτέλεσε το φάουλ στο 37ο λεπτό και ο προωθημένος Κυργιάκος προσπάθησε να σκοράρει με δυνατό σουτ αλλά ο Σηφάκης έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα.

Έξαλλος ο Μπάγεβιτς... γκολ για σεμινάριο ο Κάλβο

Ο Μπάγεβιτς για να διορθώσει τα κακώς κείμενα θέλησε να αλλάξει το σύστημα σε 4-4-2 με τον Τζεμπούρ αντί του Σκόκο στην 11άδα αλλά δεν πρόλαβε. Την ώρα που ο Γαλοαλγερινός περίμενε στην γραμμή για να περάσει ως αλλαγή οι Χαβίτο, Κάλβο και Κόκε έφτιαχναν ακόμα μία όμορφη φάση στα καρέ του Σάχα.

Στο 39ο λεπτό λοιπόν, ο Χαβίτο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Κόκε να στρώνει με την μία στον Κάλβο που δεν δυσκολεύθηκε να πλασάρει υποδειγματικά τον πορτιέρο της Ένωσης από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή.

Στα πέντε λεπτά που έμεναν για την λήξη του ημιχρόνου ο Άρη δεν κατάφερε να πιέσει ακόμα παραπάνω εκμεταλλευόμενος το γκολ και το ξέσπασμα της εξέδρας, ενώ η ΑΕΚ περίμενε υπομονετικά τη λήξη ελπίζοντας σε... ανάσταση στο δεύτερο 45λεπτο.

Διπλό δοκάρι για τον Άρη...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από εκεί που είχε σταματήσει το πρώτο. Η ΑΕΚ έδειχνε ανίκανη αν αντιδράσει και ο Άρης προσπαθούσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για να σφραγίσει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να δώσουν λίγο περισσότερο χώρο στην Ένωση για να εκμεταλλευθούν την ταχύτητα των επιθετικών τους αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη.

Στο 62ο λεπτό μετά από μία υποδειγματική αντεπίθεση ο Χαβίτο επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι καθώς χτύπησε πρώτα στο δεξί και μετά στο αριστερό δοκάρι, ενώ στην συνέχεια ο Κόκε από κοντινή θέση έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κοντράρε στον Πλιάτσικα και κατέληξε κόρνερ.

...γκολ για την ΑΕΚ

Μπορεί η τακτική που επέλεξε ο Κίκε Ερνάντεθ (να δώσει γήπεδο στην ΑΕΚ) να έφερε τον Άτη κοντά στο 2-0 αλλά έδωσε επίσης απλόχερα στην Ένωση λύση στο μεγάλο της πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να περάσουν οργανωμένα το κέντρο με τις πολλές λάθος μεταβιβάσεις και όταν ο Άρης υποχώρησε βρήκαν χώρους για να ανέβουν κοντά στην περιοχή των γηπεδούχων.

Κάπως έτσι ήρθε και η ισοφάριση για την ΑΕΚ με τον Εντίνιο που είχε μπει λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγώνα να έχει δείξει πως είχε διάθεση να τα προσόντα να βοηθήσει. Στο 71ο λεπτό ο Μαντούκα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Εντίνιο με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Σηφάκη ισοφαρίζοντας για τους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο ημίχρονο θύμιζε την εξέλιξη του πρώτου με την ΑΕΚ να έχει δοκάρι στο 7', τον Άρη να σκοράρει στο 39' και στην επανάληψη οι ρόλοι να αντιστρέφονται. Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς είχαν βελτιώσει την εικόνα τους αλλά αυτό δεν έφτανε για τοι πρώτο διπλό.

Η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες μετά το 1-1 για τη νίκη και τον Άρη να αισθάνεται μετά τη λήξη του αγώνα πως έχασε ένα αγώνα που θα μπορούσε να κερδίσει.
Συνέντευξη Τύπου του Πάρη Τσελεπίδη
Ντούσαν Μπάγεβιτς: Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα να και είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο την ευκαιρία να φύγουμε νικητές, όπως όμως και ο Άρης στο τέλος με τον Κόκε. Το 1-1 ωστόσο αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι. Ισοφαρίσαμε και το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει περισσότερη δύναμη ώστε να ανέβουμε και άλλο. Εμείς μαρκάραμε λάθος στο ξεκίνημα και δεν μπορούσαμε να βγούμε μπροστά. Είχαμε μόλις μία ευκαιρία με το δοκάρι και όλα τα υπόλοιπα ήταν χάλια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το δεύτερο ημίχρονο και καλή επιτυχία στον Άρη.

Κίκε Ερνάντεθ: Τα περισσότερα μας κρίνονται σε λεπτομέρειες και λάθη. Και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές με την ΑΕΚ να είναι η πρώτη που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Κάτι ανάλογο συνέβη και στο δεύτερο ημίχρονο που εμείς είχαμε το δοκάρι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ σοβαρά θέλοντας να έχουμε την κατοχή και να βγούμε μπροστά, να κάνουμε το γκολ και να κερδίσουμε. Το αποτέλεσμα στο ημίχρονο ήταν δίκαιο. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει σε κάποιες αντεπιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν το κάναμε και η πίεση αυξήθηκε.. Στο τέλος θα μπορoύσαμε να πάρουμε το παιχνίδι με τον Κόκε αλλά το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει. Μας αφήνει μία πικρή γεύση αναγνωρίζοντας βέβαια την αξία της ΑΕΚ αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.
Όλα τα λεφτά...
Το γκολ του Άρη στο 39ο λεπτό είναι δημιυύργημα μίας εξαιρετικής συνεργασίας των Κόκε, Κάλβο και Χαβίτο. Ένα πραγματικά όμορφο γκολ που δείχνει πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο χωρίς να χρειάζονται φαντεζί ενέργεις και τακουνάκια.

To γκολ του Εντίνιο ήταν επίσης όμορφο αν και εντελώς διαφορετικό. Δεν υπήρχε συνδυασμός αλλά έτνα εξαιρετικό τελείωμα από τον επιθετικό της Ένωσης.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Η εικόνα της ΑΕΚ είναι απογοητευτική. Η Ένωση δεν μπορεί να αλλάξει τρίτη πάσα και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να επανέλθει.

Όντως θα πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί επιτέλους πρέπει να μάθουμε να ασχολούμαστε με το άθλημα και όχι με αυτούς που βοηθούν ώστε να διεξαχθεί ένας αγώνας. Ο βοηθός "έχασε" τη φάση του 14ου λεπτού αλλά ήταν ομολογουμένως πολύ δύσκολη για να υπάρξει η γνωστή κατακραυγή. Ας ξεχάσουμε λοιπόν τους διαιτητές και ας θυμόμαστε τους συνδυασμούς των Ισπανών του Άρη.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων Αρης
(Κίκε Ερνάντεθ): Σηφάκης, Νέτο, Λέμπο, Ρονάλντο, Καράμπελας, Βιτόλο, Σιστόν, Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε, Ρεγκέιρο.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων ΑΕΚ
(Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Καφές, Μαϊστόροβιτς, Χουάνφραν, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Μπασινάς, Πλιάτσικας, Μπλάνκο, Κυργιάκος, Σκόκο.
1' Έναρξη αγώνα
7' Δοκάρι ΑΕΚ Σκόκο
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Μπλάνκο πάσαρε για τον Καφέ εκείνος με την μια τροφοδότησε τον Σκόκο που ανενόχλητος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, όμως η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.
13' Σχόλιο
Μετά το δυνατό ξεκίνημα του Άρη, η ΑΕΚ έχει πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
14' Ακυρωθέν γκολ Αρης Ρεγκέιρο
Σουτ του Χαβίτο έξω από την περιοχή, ο Ρεγκέιρο με προβολή μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο επόπτης λανθασμένα σηκώνει το σημαιάκι καθώς θεωρεί πως ο Ουρουγουανός ήταν ακάλυπτος.
15' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Καφές
17' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Πλιάτσικας
19' Ευκαιρία Αρης Κόκε
Τρομερή ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Κάλβο, ο Κόκε βγαίνει στην πλάτης της άμυνας της ΑΕΚ κάνει απευθείας το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σάχα.
31' Σχόλιο
Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει αισθητά, με τον Άρη να πιέζει συνεχώς την άμυνα της ΑΕΚ.
35' Ευκαιρία Αρης Κάλβο
Σέντρα του Κόκε από τα δεξιά ο Κάλβο ανενόχλητος κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.
37' Ευκαιρία ΑΕΚ Κυργιάκος
Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ενσαλίβα η μπάλα βρίσκει τον Χαβίτο και καταλήγει στον Κυργιάκο που μέσα από την περιοχή κάνει το δυνατό σουτ, αλλά ο Σηφάκης διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα.
39' Γκολ Αρης Κάλβο
Σέντρα του Χαβίτο από τα δεξιά η μπάλα καταλήγει στον Κόκε εκείνος στρώνει στον Κάλβο που με σουτ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.
40' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Τζεμπούρ στη θέση του Σκόκο.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες του Άρη στη σέντρα.
51' Κίτρινη κάρτα Αρης Λέμπο
55' Σχόλιο
Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής στο δεύτερο μέρος, με την ΑΕΚ να μην φαίνεται ικανή να αντιδράσει.
59' Κίτρινη κάρτα Αρης Κάλβο
62' Δοκάρι Αρης Κόκε
Αντεπίθεση για τον Άρη με τον Χαβίτο να κάνει ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δεξί και μετά στο αριστερό δοκάρι, ενώ στην συνέχεια ο Κόκε από κοντινή θέση κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα κοντράρει στον Πλιάτσικα και καταλήγει κόρνερ.
66' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Μπασινάς
69' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Εντίνιο στην θέση του Πλιάτσικα.
70' Ευκαιρία ΑΕΚ Εντίνιο
Εξαιρετική μπαλιά του Καφέ για τον Εντίνιο που βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Άρη, δεν καταφέρνει όμως να κάνει το σουτ και η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Σηφάκη.
71' Γκολ ΑΕΚ Εντίνιο
Σέντρα του Μαντούκα από τα αριστερά, ο Εντίνιο κερδίζει στον αέρα τον Καράμπελα και στέλνει με εντυπωσιακή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας για την Ένωση.
74' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Νάτσο Γκαρσία στην θέση του Καράμπελα.
75' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Βλόνταρτσικ στη θέση του Κάλβο.
80' Ευκαιρία Αρης Νάτσο Γκαρσία
Ο Κόκε στρώνει την μπάλα στον Νάτσο Γκαρσία που κάνει με την μια το σουτ έξω από την περιοχή, δίχως όμως να βρει στόχο.
80' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Λαγός στη θέση του Μαντούκα.
81' Σουτ Αρης Ρεγκέιρο
Απευθείας σουτ του Ρεγκέιρο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σάχα.
87' Σχόλιο
Οι παίκτες του Άρη διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μια μονομαχία του Καφέ με τον Νάτσο Γκαρσία. Ο άσος της ΑΕΚ φαίνεται να κρατά τον Βολιβιανό, όμως ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ.
88' Δοκάρι ΑΕΚ Εντίνιο
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Εντίνιο από μακρινή απόσταση, όμως η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
90' Ευκαιρία Αρης Κόκε
Σέντρα του Ρεγκέιρο από τα αριστερά, ο Κόκε κάνει την σκαστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
90' Έναρξη καθυστερήσεων +3 λεπτά
90' Λήξη αγώνα
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης




































































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ