ΑΡΗΣ

Άρης: Προχωραει για Αλ-Ταμάρι για δανεισμό με οψιόν αγοράς

Ο εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Ταμάρι, σε διεκδίκηση της μπάλας μαζί με τον Σέρχιο Εσκουδέρο της Σεβίλλης σε αγώνα των δύο ομάδων για το Europa League
Ο εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Ταμάρι, σε διεκδίκηση της μπάλας μαζί με τον Σέρχιο Εσκουδέρο της Σεβίλλης σε αγώνα των δύο ομάδων για το Europa League AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο Άρης προχωράει την υπόθεση του Μούσα Αλ-Ταμάρι για δανεισμό του με οψιόν αγοράς και είναι μια υπόθεση ανεξάρτητη απ' αυτή του επιθετικού, όπου οι κίτρινοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο διακαής πόθος του Άρη για τη γραμμή κρούσης ακούει στο όνομα Κώστας Μήτρογλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει στην κορυφή της λίστας τον 32χρονο φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο στη Μαρσέιγ μέχρι το καλοκαίρι. Ο διεθνής επιθετικός έχει ήδη απορρίψει αστρονομική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, την ίδια ώρα που το ετήσιο συμβόλαιό του στη Μασσαλία είναι 2,8 εκατ. ευρώ. Οι "κίτρινοι" έχουν καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή και ασφαλώς περιμένουν το πολυπόθητο "ναι".

Από 'κει και πέρα όμως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να ενισχυθεί και άλλο τον χειμώνα και προχωράει την υπόθεση του Μούσα Αλ-Ταμάρι. Στόχος είναι να τον αποκτήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, εφόσον θελήσει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του. Ο Ιορδανός εξτρέμ της Λέουβεν αρέσει στον Άρη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον φέρει στο "Κλ. Βικελίδης".

Ο 24χρονος αγωνίστηκε την προηγούμενη διετία στον ΑΠΟΕΛ (12 γκολ και 11 ασίστ σε 74 ματς) και τον Οκτώβριο πήρε μεταγραφή στο Βέλγιο, μετρώντας 12 συμμετοχές χωρίς γκολ ή ασίστ.

AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ