ΑΡΗΣ

Άρης: Άλλα τρία κρούσματα στους κίτρινους, έφτασαν τα έξι συνολικά

Οι παίκτες του Άρη πριν από αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό | 4 Μαρτίου 2021
Οι παίκτες του Άρη πριν από αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό | 4 Μαρτίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται στην ομάδα του Άρη αφού μετά από νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος των κιτρίνων ανιχνεύτηκαν τρία νέα κρούσματα, για να φτάσουν πλέον τα έξι συνολικά.

Τα προβλήματα στην ομάδα του Άρη, που συνδέονται με τον κορονοϊό, μεγαλώνουν. Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών μετά τα Χριστούγεννα είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν τρεις ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορονοϊό έπειτα από τους διαγνωστικούς ελέγχους, όμως δεν ήταν αυτοί τα μοναδικά θύματα της πανδημίας.

Οι κίτρινοι υποβλήθηκαν σε νέα τεστ για να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται απέναντι στον ιό και σε αυτά βρέθηκαν τρία ακόμα κρούσματα, με αποτέλεσμα να φτάσουν πλέον τα έξι στο σύνολό τους.

"Σε νέο εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, ανιχνεύτηκαν τρία νέα κρούσματα και ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Παρασκευής (31/12).

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ