ΑΡΗΣ

Αρης: Αναχωρεί για την Ολλανδία χωρίς τον Νταρίντα

Αρης: Αναχωρεί για την Ολλανδία χωρίς τον Νταρίντα
Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα με τη φανέλα του Άρη σε αγώνα στη Stoiximan Super League EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί την Κυριακή (21/7) για την Ολλανδία, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της. Εκτός θα μείνει με ειδική άδεια ο Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Χωρίς τον Βλάντιμρ Νταρίντα θα αναχωρήσει την Κυριακή (21/7) για την Ολλανδία η αποστολή του Άρη. Οι κίτρινοι θα μείνουν εκεί μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει διάθεσή του ένα νέο πρόσωπο, τον 17χρονο Σενεγαλέζο Κλέιτον Ντιαντί. Αντίθετα, δεν έχει τον έμπειρο Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ο 33χρονος Τσέχος χαφ τραυματίστηκε στον αστράγαλο σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις και εκτιμάται ότι θα απουσιάσει περίπου δύο εβδομάδες. Παράλληλα, ο πρώην άσος της Χέρτα είναι ένας πανευτυχής πατέρας, αφού η σύζυγός του, Κατερίνα, έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι (έχουν κι ένα αγοράκι).

Η ΠΑΕ Άρης προφανώς έδωσε ειδική άδεια στον Νταρίντα και εξέφρασε με ανάρτησή της τις ευχές της προς το ζεύγος, αναφέροντας: "Βλάντιμιρ και Κατερίνα, να σας ζήσει η κορούλα! Να είναι γερή και καλότυχη και να έχει μόνο χαρές στη ζωή της".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ