ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακλήθηκαν δύο ban, παίρνει σειρά ο Σιστόν

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE / ARIS-PANSERAIKOS
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE / ARIS-PANSERAIKOS EUROKINISSI

H FIFA ανακάλεσε τα ban του Χαβιέρ Ουμπίδες και του ατζέντη, Γκεράρδο Μαγκνταλένα, αφού εξοφλήθηκαν από τον Άρη, ενώ σειρά παίρνει ο Ντιόγκο Σιστόν.

Ο Άρης δίνει μάχη με το χρόνο προκειμένου να άρει το ban της FIFA και να έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει κανονικά μεταγραφές, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έχει τεράστια προβλήματα.

Οι διοικούντες προχωρούν στην αποπληρωμή των οφειλόμενων σε πρώην παίκτες της ομάδας, αρχής γενομένης από τους Χαβιέρ Ουμπίδες και τον ατζέντη του, Γκεράρδο Μαγκνταλένα. Οι δύο άνδρες έλαβαν τα χρωστούμενα και πλέον η FIFA ανακάλεσε τα δύο συγκεκριμένα ban.

Πλέον, σειρά παίρνει ο Ντιόγκο Σιστόν, για τον οποίο η "κίτρινη" ΠΑΕ θα στείλει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία το συμφωνητικό των δύο πλευρών, με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της. Ωστόσο, σημαντική απόσταση υπάρχει με τον Κριστιάν Πορτίγια, ο οποίος διεκδικεί ένα ποσό της τάξεως των 420.000 ευρώ.

Στην ΠΑΕ Άρης εμφανίζονται ενοχλημένοι από την στάση του Ισπανού, καθώς τα οφειλόμενα είναι 120.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 300.000 αποτελούν τη ρήτρα προστατευόμενης περιόδου. Ο Πορτίγια είναι αρνητικός στο ενδεχόμενος της συμφωνίας και ζητάει εφάπαξ το ποσό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ