STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Αστέρας Τρίπολης AKTOR 1-1: Το γκολ του Μορόν δεν ήταν αρκετό, μετά τον Παναθηναϊκό οι Αρκάδες έκαναν ζημιά και στους κίτρινους

Άρης και Αστέρας Τρίπολης AKTOR αναδείχθηκαν ισόπαλοι
Άρης και Αστέρας Τρίπολης AKTOR αναδείχθηκαν ισόπαλοι EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης δεν κατάφερε να λυγίσει τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Χαριλάου για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Μορόν είχε ανοίξει το σκορ στο 63' ενώ απάντησε στο 81' ο Ρεγκίς.

Δύο βαθμούς άφησε ο Άρης και μάλιστα εντός έδρας αφού έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Άρης - Αστέρας Τρίπολης AKTOR 1-1: Το γκολ του Μορόν δεν ήταν αρκετό, μετά τον Παναθηναϊκό οι Αρκάδες έκαναν ζημιά και στους κίτρινους

Ο Μορόν άνοιξε λογαριασμό στη σεζόν βάζοντας μπροστά την ομάδα του Μάντζιου στο 63' όμως οι Αρκάδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 81' με τον Ρέγκις. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μάντζη με δεύτερη κίτρινη στο φινάλε.

Έτσι ο Άρης βρίσκεται στους πέντε βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές ενώ ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR έχει τέσσερις καταφέρνοντας να περάσει αήττητος και από την έδρα του Άρη έπειτα από εκείνη του Παναθηναϊκού.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα να κερδίζει πέναλτι στο 7ο λεπτό. Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντελί έκανε την κεφαλιά και η μπάλα φάνηκε να χτυπά στο χέρι του Φρίντεκ. Έπειτα όμως από παρέμβαση του VAR ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Η πρώτη καλή φάση ανήκε στους Αρκάδες, όταν ο Καλτσάς βρέθηκε σε θέση βολής στο 16' όμως το δεξί πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ο Άρης απάντησε με δύο δυνατά σουτ του Γκαρθία, πρώτα στο 24' και έπειτα στο 29' όμως μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους οι δύο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν με αξιώσεις.

Ο Άρης πέτυχε τελικά να κόψει τον γόρδιο δεσμό στο 63' με δράστη τον Λορέν Μορόν. Ο Μοντόγια μπήκε στην περιοχή του Αστέρα από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Ισπανός επιθετικός με προβολή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, λίγο έλειψε ο Μορόν να σκοράρει ξανά δύο λεπτά αργότερα όταν πλάσαρε με το δεξί μέσα από την περιοχή όμως ο Παπαδόπουλος απέκρουσε.

Ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR όμως δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε να φέρει ξανά τον αγώνα στα ίσα στο 81'. Ο Παλάσιος έκανε την κίνηση από αριστερά, γύρισε στον Μουνιόθ που σημάδεψε το δοκάρι με το πλασέ που επιχείρησε όμως ο Ρεγκίς ήρθε να πάρει το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και ισοφαρίζοντας.

Στο 86' ο Άρης σκόραρε με τον Μόντσου όμως το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Ζαμόρα.

Οι Αρκάδες έμειναν με δέκα παίκτες στο 90' λόγω αποβολής του Μάντζη με δεύτερη κίτρινη κάρτα όμως το σκορ μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

Άρης - Αστέρας Τρίπολης AKTOR 1-1: Το γκολ του Μορόν δεν ήταν αρκετό, μετά τον Παναθηναϊκό οι Αρκάδες έκαναν ζημιά και στους κίτρινους

ΑΡΗΣ: Κουέστα – Μάγιο (46' Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ – Μόντσου (90'+2' Φετφατζίδης), Σιφουέντες – Ντιαντί, Γκαρθία (74' Νταρίντα), Σίστο (74' Ζαμόρα) – Μορόν

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ AKTOR: Παπαδόπουλος - Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Χουχούμης - Γιαμπλόνσκι (63' Τζανδάρης), Μουνιόθ (87' Ρέτζιτς), Μπαρτόλο (77' Παλάσιος), Ρεγκίς, Καλτσάς (77' Ζουγλής), Άνταμ (77' Μάντζης)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ