STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Athens Kallithea 2-0: Κορυφή και τέταρτη διαδοχική νίκη για τους κίτρινους, που λύγισαν την Athens Kallithea των 10 παικτών

Ο Μπράμπετς πανηγυρίζει το γκολ του στο Άρης - Athens Kallithea
Ο Μπράμπετς πανηγυρίζει το γκολ του στο Άρης - Athens Kallithea EUROKINISSI SPORTS

Ο φορμαρισμένος Άρης πήρε μία μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Athens Kallithea των 10 παικτών, συνέχισε των σερί των νικών, φτάνοντας τις τέσσερις και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Ο Άρης συνέχισε το σερί του στη Stoiximan Super League, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της Athens Kallithea, που έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 34', χάρη στο αυτογκόλ του Μπερναμπέ και το γκολ του Μάνου Γκαρθία. Αυτή είναι η πρώτη φορά μάλιστα, για τους κίτρινους από το 2020 που σημειώνουν 4η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι τελικές και τα xGoals στο Άρης - Athens Kallithea
Οι τελικές και τα xGoals στο Άρης - Athens Kallithea


Οι γηπεδούχοι ήταν επιθετικοί, κυριάρχησαν σε ολόκληρο το πρώτο μέρος, όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες σε γκολ, παρότι η κατοχή τους έφτασε στο 74% κι είχαν 10 σουτ, τα έξι στην εστία, έναντι των δύο της Athens Kallithea.

Τα σουτ των Μορόν και Ντιαντί στο 10' και 29' αντίστοιχα δεν αιφνιδίασαν τον Μπερναμπέ, ο οποίος μπλόκαρε εύκολα και τις δύο φορές.

Η τύχη χαμογέλασε στην ομάδα του Άκη Μάντζιου στο 34' με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πασαλίδη, ο οποίος αποβλήθηκε για το φάουλ στον Μορόν κι άφησε την ομάδα του από νωρίς με 10 παίκτες.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Χουάνκαρ. Έπειτα όμως, από παρέμβαση VAR ο ρέφερι ήλεγξε τη φάση στο μόνιτορ και πήρε πίσω την απόφασή του, καθώς είχε προηγηθεί χέρι του Ισπανού αμυντικού, με το σκορ να παραμένει 0-0.

Ο Άρης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα από στημένη φάση. Ο Μπράμπετς μετά από εκτέλεση κόρνερ πήδηξε στον αέρα, πρόλαβε τους πάντες και με γυριστή κεφαλιά εκτέλεσε τον Μπερναμπέ.

Η μπάλα βρήκε στο χέρι του τερματοφύλακα της Athens Kallithea, ο οποίος εκτινάχθηκε, κι έτσι πιστώθηκε ως αυτογκόλ.

Στο 88' ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και σφράγισε τη νίκη με 2-0. Ο Μορόν κουβάλησε την μπάλα, μοίρασε αριστερά στον Μάνου Γκαρθία, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Μπερναμπέ.

Οι στατιστικές και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Άρης - Athens Kallithea
Οι στατιστικές και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Άρης - Athens Kallithea


  • ΆΡΗΣ: Κουέστα, Μάγιο, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μόντσου, Σιφουέντες (75' Ντάριντα), Ντιαντί (75' Σίστο), Γκαρθία (89' Βέλεθ), Σουλεϊμάνοφ (59' Φετφατζίδης), Μορόν (89' Κουέισον).
  • ATHENS KALLITHEA: Μπερναμπέ, Σοΐρι (85' Νίκολιτς), Χάνουσεκ, Ισιμά-Μιρέν, Πασαλίδης, Μοτόκ, Μερκάτι (72' Βαλμπουενά), Ματίγια (46' Ντιαγιέ), Ντεμέτριους (72' Λουκίνας), Τζιάνι, Ούλντρικις (39' Μεχίας).
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ