ΑΡΗΣ

Άρης: Ατομικό ο Μπερτόγλιο, εκτίει με Ολυμπιακό ο Σούντγκρεν

Ο Μπερτόγλιο πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Παναιτωλικός
Ο Μπερτόγλιο πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Παναιτωλικός EUROKINISSI SPORTS

O Φακούντο Μπερτόγλιο υπέστη κάκωση στο γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δίχως να έχει τη δυνατότητα να δηλωθεί σε άλλο παιχνίδι.

Με πρόβλημα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten, καθώς ο Φακούντο Μπερτόγλιο έκανε ατομικό, καθώς υπέστη κάκωση στο γόνατο.

Την ίδια στιγμή οι κίτρινοι γνωστοποίησαν ότι ο Σούντγκρεν εκτίει την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών με τους ερυθρόλευκους. Βέβαια δεν επέλεξαν το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ήταν το μόνο διαθέσιμο παιχνίδι για να δηλωθεί για την τιμωρία του ο Σουηδός ακραίος αμυντικός.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης στο γυμναστήριο για το πρώτο, ασκήσεις τεχνικής και συναρμογής, καθώς και παιχνίδια τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ